Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 FEBRUARIE. Tatiana, una dintre noile concurente, a fost umilita de Ionut si de Marius.

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 FEBRUARIE. Tatiana a plans dupa ce Marius si Ionut au umilit-o

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Scandal imens in casa MPFM dupa ce Tatiana, una dintre noile concurente, a fost umilita de Ionut si mai multi baieti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Totul a pornit de la petrecerea pentru noile concurente, unde participantii la emisiune au dansat si au avut ocazia sa schimbe cateva impresii. Marius si Ionut au avut de facut cateva remarci necioplite la adresa aspectului fizic al Tatianei. Marius a spus ca „era deschisa ca Europa sa intre toata Romania”, in timp ce Ionut a spus „stii cum faci cand oi iesi de sub picioarele ei?”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Atitudinea baietilor a fost taxata de Mirela Boureanu Vaida si de femeile din casa. Ionut s-a aparat, spunand ca „au vorbit ca baietii”. Doamna Virginica a spus ca Ionut vorbeste foarte golaneste, iar Ionut s-a enervat zicand ca nu suporta sa fie fals sau falsitatea. Mirela Boureanu Vaida a mai spus ca Ionut a mai facut comentarii rautacioase si la adresa unei alte concurente, despre care a zis ca ar fi buna de dus in Germania.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Fetele au fost foarte furioase pe atitudinea lui Ionut si a celorlalti baieti intrati in competitie. „Voi nu aveti creier?”, a intrebat Loredana. Tatiana a inceput sa planga, vizibil afectata de vorbele lui Ionut.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Prezentatoarea emisiunii i-a facut apoi o observatie lui Ionut, spunandu-i ca este obraznic. Marius s-a implicat in conversatie si i-a spus ca Tatiana i-a dansat provocator in poala si ca a fost deranjat de asta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top