Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Oana si Cosmin au fost protagonistii unor scene intime si au incalcat regula 25.

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Oana si Cosmin in ipostaze incendiare

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Oana si Cosmin au fost protagonistii unor scene intime si au incalcat regula 25.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Oana si Cosmin s-au logodit in urma cu putin timp, iar acum, cei doi concurenti de la MPFM par ca nu isi mai pot controla emotiile.

Oana a acceptat sa fie nevasta lui Cosmin, insa fotografiile nud cu ea pe care fostul iubit le-a postat pe Internet au facut-o foarte nefericita. Cosmin a reusit sa o impace, ior cei doi concurenti au fost surprinsi in ipostaze foarte tandre de camerele de filmat din casa.

Oana si Cosmin nu si-au mai putut controla sentimentele si s-au dezlantuit, incalcand regula 25, cea care interzice atingerile intre concurenti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Lui Cosmin nu parea sa ii pese ca este filmat si si-a mangaiat iubita in zonele intime, iar aceasta a reactionat. „Ce am transpirat aici”, a spus Oana. Dupa aceste momente, Oana si Cosmin au fost avertizati de catre staff sa se opreasca si sa aiba grija la gesturile pasionale.

Vezi si:MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 FEBRUARIE. Tatiana a plans dupa ce Marius si Ionut au umilit-o

Vezi si:Nicolae (NICU) de la Mireasa pentru fiul meu este acuzat ca este gay

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top