Mireasa pentru fiul meu, 24 februarie. MPFM SEZON 5. Amenintari dure intre Emilia si Lavinia

24.02.2016
Mireasa pentru fiul meu, 24 februarie. MPFM SEZON 5. Amenintari dure intre Emilia si Lavinia

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Emilia considera ca Lavinia cauta constant motic de cearta.”Pe mine ma dispera ea! De cand au venit fetele se da mare si tare. Se baga in seama intr-una. Eu ma fac ca nu o vad” i s-a destanuit Emilia lui Nicolae. Emilia a mai spus ca o sa-i dea”doua peste cap” intr-o zi iubitei lui Eduard.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Lista de cumparaturi a aprins scanteia intre cele doua. Lavinia a vrut sa vada lista care se afla la Emilia, iar aceasta nu a vrut sa i-o arate. Cele doua si-au aruncat apoi vorbe dure.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Oana si Cosmin in ipostaze incendiare

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5.”Emilia, du-te si te impusca!”, i-a strigat Lavinia, la care aceasta i-a spus sa se mai duca si sa defileze pe la Milano. Intr-o discutie avuta cu iubita lui, Eduard i-a spus acesteia sa o lase in pace pe Emilia, dar aceasta a insistat ca el sa vorbeasca cu Nicolae si sa ii spuna acestuia sa isi controleze prietena.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Azi, in studioul emisiunii, Emilia a vorbit despre conflictul reaprins: „Nu stiu ce are Lavinia, dar tot se baga in seama. Ce treaba acea ea sa vada listele? E sefa casei?”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. „M-am uitat pe lista sa vad daca mai e o restanta la buget. Ea cauta un conflict de cand s-a intors. Daca am o mica discutie cu cineva sare in apararea acelei persoane. Sa isi vada de treaba ei”, a spus Lavinia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, editia de miercuri a fost una cu un moment special. Mirela Boureanu Vaida si fetele au purtat ii traditionale, cu ocazia zilei de Dragobete.