Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Tudor si Ciprian au provocat un scandal fara precedent in casa!

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Tudor si Ciprian, intr-un scandal imens!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Tensiunile dintre Tudor si Ciprian sunt mai puternice ca niciodata. Cei doi au fost la un pas de bataie din cauza tigarilor!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Tensiunile legate de licitatia pentru tigari au provocat un conflict imens intre Tudor si Ciprian. Ceilalti concurenti au intervenit pentru calmarea spiritelor. între rivali. Încercând să împiedice un dezastru, concurenții au intervenit decisiv.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5.”Te duci frumos si vorbesti, tu te-ai dus acolo si ai rupt camera”, i-a spus Constantin lui Ciprian. Si mama lui, Viriginica, a incercat sa isi potoleasca fiul, spunandu-i ca nu trebuia sa incerce sa il provoace pe Tudor. Fetele s-au dus sa il potoleasca pe Tudor, iar acesta i-a reprosat lui Marius ca nu trebuia sa il lase pe Ciprian sa ii ia din tigari.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Momente cumplite in casa. A sosit SALVAREA!

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. „Nu a fost nicio violenta, in momentul in care il voi atinge va fi violenta”, a spus Tudor in emisiunea de luni. „Eu l-am lasat sa ia tigari si dupa aceea mi-a zis ca am dat cam multi bani. De asta m-am suparat pe el. Ai fost fals!”, i-a transmis Marius lui Ciprian, clarificand problema fumatului.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. „Tudor a avut tot felul de discutii cu Ciprian si l-am rugat sa inceteze. A acumulat tensiune si acum a escaladat totul”,  a spus doamna Luiza. Aceasta l-a acuzat pe Ciprian ca s-a victimizat in scopul de a obtine un loc protejat si ca pe tot parcursul competitiei a incercat sa manipuleze telespectatorii spunand cat a fost de necajit in viata. Ea a mai afirmat ca in loc sa socializeze cu ceilalti baieti, fiul Virginicai sta in dormitor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. „A fost din cauza ca el a stat deoparte cu doamna Virginica. S-a licitat o suma, a luat tigari si dupa aceea a tipat ca de ce licitati atatia bani pe un pachet de tigari. Eu atunci m-am enervat. Licitezi pentru mama ta! Tot tam-tam-ul asta s-a facut din cauza lui si a doamnei Virginica, iar el a stat deoparte”, a acuzat Tudor. Ciprian s-a limitat sa spuna ca nu ii place cum a picat dupa acest conflict aprins si ca nu ii place ca a izbucnit un scandal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top