Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 MARTIE. MPFM SEZON 5. Emilia a provocat o cearta intre celelalte concurente!

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 MARTIE. MPFM SEZON 5. Emilia a provocat un razboi intre concurente

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 MARTIE. MPFM SEZON 5. Emilia a provocat o cearta intre celelalte concurente. S-au facut acuzatii dure in casa MPFM!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 MARTIE. MPFM SEZON 5. Totul a pornit dupa ce Liliana a criticat-o pe Emilia pentru comportamentul acesteia. Apoi, aceasta si iubitul ei, Nicolae, au inceput sa o barfeasca pe Liliana. „Ea nu mai are de ce sa stea in concurs, a pacalit destul concursul”, a spus Nicolae.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 MARTIE. MPFM SEZON 5. Si Loredana a avut de facut cateva afirmatii dure la adresa Emiliei si a lui Nicolae. „Tu ai stat doua luni afara. Eu cred ca iubitul tau, care este langa tine, e atat de incuiat la minte, incat nu stie ce ai facut tu afara”, a spus Loredana. „Cand stiu ca nu am facut nimic, nu ma afecteaza (…) Se simte si ea vedeta”, i-a transmis Emilia lui Nicolae.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 MARTIE. MPFM SEZON 5. Tensiune maxima intre Natasa si Marius!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 MARTIE. MPFM SEZON 5. In studioul emisiunii, Emilia a sustinut ca Loredana s-a schimbat de cand este in competitie. „Inainte nici nu o auzeam. De cand a inceput sa primeasca cadouri, a inceput sa deschida gura. Acuma comenteaza la orice pas, sare repede cu gura inainte”, a spus iubita lui Nicolae. Parerea Emiliei a fost impartasita si de Lavinia, care a afirmat ca Loredana s-a legat fara motiv de ea, la impartirea cumparaturilor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 MARTIE. MPFM SEZON 5.„Eu de fiecare data am facut gura la cumparaturi. Cred ca Adriana trebuia sa primeasca acele mere, in conditiile in care tu ai comandat 20 de mere(…) Nu ma intereseaza parerea voastra”, s-a aparat Loredana. Liliana a sarit in apararea ei, spunand ca cele doua sunt invidioase pe Loredana pentru ca au vazut ca aceasta „a ajuns mai sus”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top