Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 MARTIE. MFPM SEZON 5. Se simte Valentin amenintat de Catalin? Ce spune Adriana despre acesta?

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 MARTIE. MPFM SEZON 5. Probleme intre Catalin si Valentin

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 MARTIE. MPFM SEZON 5. Catalin, concurentul din primul sezon revenit in competitie, nu este vazut cu ochi buni de ceilalti concurenti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 MARTIE. MPFM SEZON 5. Intre Catalin si Valentin exista o tensiune puternica din cauza Adrianei. „Din punctul meu de vedere, Catalin face un fel de joc in care usor-usor incearca sa arunce sageti.In prima faza, din vocea lui mi-am dat seama ca este comediant. Apoi am vazut ca studiaza, analizeaza si puncteaza”, a spus Valentin, care a precizat ca nu e gelos pe Catalin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 MARTIE. MPFM SEZON 5. „Eu l-am placut pe Catalin acum cinci ani, datorita felului lui de a fi. Nu neaparat fizic. In primul sezon, mama il placea pentru ca era un om inteligent,dar nu il palcea in totalitate, plus ca avea si cu mama lui o relatie mai conflictuala (…) Pe Catalin nu l-as vedea pentru o relatie. Mi se pare ca nu e preagatit pentru ceva serios”, a punctat Adriana, precizand ca nu intelege de ce a revenit acesta in competitie, mai ales ca a spus ca nici nu mai urmarea emisiunea.

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 MARTIE. MPFM SEZON 5. „Eu i-am zis Adrianei ca nu o sa vorbesc prea mult cu Catalin, am facut-o doar ca sa nu creada lumea ca sunt gelos. Eu incerc sa vorbesc foarte putin cu el”, a mai spus Valentin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 MARTIE. MPFM SEZON 5. Nici ceilalti concurenti nu par incantati de Catalin. Ciprian si Eduard au spus ca el nu a venit cu un scop in emisiune. Tudor a zis ca a acesta a revenit in competitie ca sa repare unele greseli pe care le-a facut in primul sezon.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 MARTIE. MPFM SEZON 5. Emilia a provocat un razboi intre concurente

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top