Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 MARTIE. MPFM SEZON 5. Marius si Ionut au facut glume nemiloase la adresa lui Florin. Cum a raspuns acesta?

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 MARTIE. MPFM SEZON 5. Florin, luat la misto de Marius si Ionut

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 MARTIE. MPFM SEZON 5. Marius si Ionut au facut glume suparatoare la adresa lui Florin, in timpul petrecerii lui Ciprian.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 MARTIE. MPFM SEZON 5. “Cand umblam eu prin pahare prin astea, tu te incaltai cu fesul”, si-a inceput Marius seria de mistouri. Glumele au inceput insa sa devina din ce in ce mai rautacioase, acesta facand comentarii asupra modului in care Florin isi face patul si asupra personalitatii sale.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 MARTIE. MPFM SEZON 5. Florin a incercat sa il ignore la inceput, dar Marius a devenit din ce in ce mai insistent. Florin s-a enervat si i-a aruncat, mai in gluma, mai in serios, cateva injuraturi acestuia, spunandu-i sa nu mai bea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 MARTIE. MPFM SEZON 5. Marius nu a tinut seama de vorbele lui Florin si a continuat sa bea, enervandu-se cand acesta i-a mai spus inca o data sa inceteze cu alcoolul. Si Ionut i s-a alaturat, apoi, lui Marius, iar cei doi au inceput sa faca glume nesarate la adresa lui Florin.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ce spune Florin despre o relatie cu Alexandra

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 MARTIE. MPFM SEZON 5. „Ei sunt doi tipi glumeti. Nu m-a deranjat ce au facut ei, daca ma deranjau reactionam in alt fel. Imi place sa vad cum stau cu autocontrolul. Eu nu am de suferit, ca nu ma deranjeaza, cum ii vede pe ei lumea nu stiu”, a spus Florin.

Marius i-a multumit lui Florin pe un ton usor ironic ca nu l-a mai lasat sa bea si a spus despre acesta ca este “un prieten adevarat”. El a spus ca astfel de glume se fac intre prieteni. „Avem control asupra noastra stim cand sa ne oprim” , a spus si Ionut. „Si eu am mai facut glume cu ei, dar nu asa”, a mai declarat Florin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 MARTIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, Aurel a parasit competitia sambata, in timp ce Cristina a ramas desi isi dorea foarte mult sa ajunga acasa.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top