MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 MARTIE, MPFM SEZON 5. Mesajul lui Tudor, care a facut-o pe Luiza sa planga

08.03.2016
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 MARTIE, MPFM SEZON 5. Mesajul lui Tudor, care a facut-o pe Luiza sa planga

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 MARTIE, MPFM SEZON 5. Tudor a citit cu ochii in lacrimi si cu vocea incarcata de emotie mesajul pentru mama sa, facand-o pe aceasta sa planga de bucurie. Iata mesajul sau: „Pe 5 septembrie, am intrat in competitie cu tine la brat, cu gandul de a gasi marea dragoste si cu speranta ca vom pleca de aici cu o persoana in plus”, si-a inceput acesta declaratia de iubire pentru mama sa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 MARTIE, MPFM SEZON 5. „Zilele treceau, iar eu incercam sa cunosc fete. Dupa un timp, am inceput sa avem discutii, chiar certuri, fara sa ne dam seama ca abia in aceasta competitie incepem sa ne cunoastem. Cand eram afara, eram plecat mai mereu, ma sunai nu prea des ca sa nu ma deranjezi, iar atunci cand o faceai iti vorbeam rastit. Eu nu intelegeam ca tu faceai acest lucru pentru ca asa face orice mama care isi iubeste copilul”, si-a continuat Tudor mesajul, cu ochii in lacrimi.

Citeste si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 MARTIE. MPFM SEZON 5. Florin, luat la misto de Marius si Ionut

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 MARTIE, MPFM SEZON 5. „Au trecut zile, saptamani, chiar luni, iar eu speram la marea dragoste, neglijandu-te pe tine, fara sa ma gandesc ca tot ce faci este pentru mine. De fiecare data cand ne certam imi spui sa tac, iar eu ma enervez si ma rastesc la tine, dar nu realizez ca tu faci asta pentru ca tii la mine si pentru a ma proteja pe mine. Asa cum tu ma iubesti si ma ocrotesti pentru ca sunt unicul tau fiu, eu la randul meu voi lupta pentru tine si familia noastra cu riscul de a fi perceput gresit”, a mai spus Tudor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 MARTIE, MPFM SEZON 5. „La cursa pentru Dubai, mi-ai spus ca voi fi printre primii eliminati, eu ti-am zis sa stai linistita si sa ai incredere in mine. Zilele treceau, probele curgeau, iar tu te rugai pentru mine, plangeai pentru mine si radeai datorita mie. Dar tu, scumpa mama, nu stii un lucru: acela ca tu si cei de acasa mi-ati dat putere sa lupt si sa castig. Niciodata in cei 23 de ani n-am stiut cum sa iti multumesc indeajuns de mult. Cred ca cel mai mare cadou pe care ti l-as fi putut face a fost de a demonstra la probe ca dintr-un copil fragil m-am transformat usor-usor intr-un barbat. De foarte multe ori mi-am pierdut rabdarea dar tu ai venit si m-ai incurajat sa merg mai departe.

Poate nu mi-am gasit aici dragostea, dar un lucru e sigur. Acela ca am invatat sa pretuiesc familia pe care o am. Iti multumesc pentru ca m-ai purtat in pantec noua luni de zile si pentru ca te-ai chinuit cu mine. Acum sunt mare si va veni randul meu sa am grija de tine si de tata si o voi face cu aceeasi dragoste cu care ati facut-o si o faceti in continuare pentru mine. Sper ca acest lucru sa te faca sa intelegi ca dragostea mea pentru tine nu are limite. Te iubesc si de 8 martie iti urez o primavera frumoasa”, i-a transmis Tudor mamei sale.