Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 MARTIE. MPFM SEZON 5. Catalin a fost luat la tinta de Marius si Florin dupa ce un amanunt din trecutul sau a iesit la iveala.

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 MARTIE. MPFM SEZON 5. Scandal intre Catalin, Florin si Marius

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 MARTIE. MPFM SEZON 5. Catalin a devenit tinta acuzatiilor lui Marius si Florin dupa ce trecutul sau a iesit la iveala.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 MARTIE. MPFM SEZON 5

Catalin a postat pe blogul personal, dupa ce a parasit primul sezon al competitiei, contul sau pentru ca admiratoarele sa ii trimita bani. Ceilalti concurenti au reactionat dur la aflarea acestei vesti. Marius a fost cel mai vehement la adresa lui Catalin. „Ai ars pe toata lumea! Tu ai vorbit de coloana vertebrala, m-ai catalogat pe mine de la inceput, pe Florin, pe Edi(..) ai zis ca vrei sa traiesti in demnitate, sa te descurci singur, iar asta a fost fatala”.

Catalin a incercat sa se apere, spunandu-i acestuia ca o sa afle si el pe pielea lui cum este cand va iesi din competitie. „L-am pus pe blogul meu, pentru ca m-au terorizat (…) l-am sters dupa 20 de minute, nici mie nu mi-a placut”, a spus acesta. Florin i-a transmis ca marea lui greseala a fost ca i-a subestimat pe ceilalti concurenti.

Citeste si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 MARTIE, MPFM SEZON 5. Mesajul lui Tudor, care a facut-o pe Luiza sa planga

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 MARTIE. MPFM SEZON 5

Marius i-a reprosat lui Catalin ca se lega fara motiv de ceilalti concurenti, dupa care i-a transmis ca „poti sa ai 10 facultati, daca nu stii cum sa te descurci esti ca morcovul in pamant”.

O disputa puternica a pornit intre Catalin si Florin, dupa ce primul a spus despre al doilea ca „vorbeste mult si face foarte putin”, referindu-se la faptul ca acesta nu spala vasele.

„Invata sa te comporti ca omul, d-asta ti-ai pierdut toti prietenii. Iti place sa vorbesti… stai linistit acolo! Am incercat sa fiu prieten cu tine, dar tu vorbesti lumea pe la spate”, i-a transmis Florin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 MARTIE. MPFM SEZON 5

In studioul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de miercuri, Florin a spus: „nu mai vreau sa particip la acest circ, nu vreau sa mai am discutii cu el. Nu pot sa il mai consider prieten pentru ca a vorbit foarte urat despre videochat ( Florin a facut videochat in trecut), dupa care s-a dus sa o consoleze pe Nicoleta”.

Marius l-a mai acuzat pe Catalin ca a incercat sa intre in conflict cu toti concurentii ca sa castige locuri in clasament. Catalin l-a atacat apoi pe Florin, spunand despre el ca „o arde la prosteala” si ca il incita sa dea prost in ochii Mihaelei, sora Alexandrei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top