Connect with us
Mirela Vaida a reacționat după dezvăluirile lui Emily Burghelea

Vedete

Mirela Vaida a ajuns la capătul răbdării: „Nu vrem să fim clovni!”

Pandemia de coronavirus a provocat numeroase schimbări în viețile oamenilor. Pe lângă pagubele provocate, continuă să afecteze atât viața personală, cât și cea profesională a unora. Deși după instaurarea stării de alertă, mai multe domenii și-au reluat activitatea, unele dintre ele sunt în continuare suspendate, ceea ce înseamnă că mulți nu au locuri de muncă. Printre aceste domenii se răgesește și cel artistic, pus greu la încercare în această perioadă. Actorii sunt foarte nemulțumiți de faptul că nu pot performa, iar scenele teatrelor au rămas în continuare închise. Această situație o afectează și pe Mirela Vaida, o mare iubitoare de teatru.

Mirela Vaida a ajuns la capătul răbdării: „Nu vrem să fim clovni!”

Mirela Vaida a declarat că unele restricții impuse de autorități o nemulțumesc. Acestea i-ar dezavantaja pe unii oameni în ceea ce privește cariera lor. Ea este o mare iubitoare de teatru, ceea ce a determinat-o să mărturisească faptul că artiştii sunt foarte nedreptăţiţi din cauza pandemiei de coronavirus. Ea le este alături acestora și crede că unele spații deschise, precum farmaciile sau magazinele, au parte de prea multă libertate.

„Îmi lipsește teatrul. Sunt alături de colegii mei artiști din România. Magazinele alimentare sunt non-stop deschise. De acolo, putem să golim rafturile, să ne facem provizii pentru cinci ani. Să stăm liniștiți în buncăre, pentru că nu vom muri de foame. Lăsăm farmaciile deschise pentru că omul are nevoie să bage în el tot felul de medicamente și antibiotice, chiar și atunci când nu e cazul.”, a declarat Mirela Vaida.

De asemenea, prezentatoarea cere ca autoritățile să nu uite de domeniul cultural și să ia măsurile necesare cât mai repede, bineînțeles, cu respectarea unor norme necesare. În plus, ea a amintit un eveniment neplăcut din Franța, când actorii costumați în clovni ieșeau pe străzi pentru a-i dezmorți pe oamenii aflați în suferință. Ea a susținut că scopul lor nu e să fie clovni, ci doar să-și facă meseria.

Dar nu deschidem teatrele, cu sufletul și spiritul mai stăm un pic. Dacă e liber să ne hrănim cu ce vrem noi, ar trebui să fie liber pentru toată lumea. Să se găsească o formulă! Țineți minte în Franța, după drama cumplită cu Charlie Hebdo, că se puneau clovni pe străzi ca să mai delecteze un pic publicul care era terorizat. Noi nu vrem să fim clovni, noi vrem să fim artiști și să ne facem meseria!”, a adăugat prezentatoarea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top