Connect with us
Mirela Vaida, mesaj dureros la 3 ani de la moartea Stelei Popescu!

Vedete

Mirela Vaida, mesaj dureros la 3 ani de la moartea Stelei Popescu!

Mirela Vaida a transmis un mesaj pe internet, la 3 ani după ce Stela Popescu a murit. Vedeta a ținut ca mesajul să fie postat pe data la care ar fi fost ziua actriței.

  • Stela Popescu a fost o actriță de film, radio, revistă, teatru, televiziune, născută pe 21 decembrie 1935
  • Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, în urmă cu 3 ani

Mirela Vaida a postat un mesaj la 3 ani de la moartea Stelei Popescu

Stela Popescu ar fi împlit, pe 21 decembrie, vârsta de 85 de ani. Din păcate, de 3 ani, marea actriță nu mai este printre noi. Fanii și apropiații nu au uitat-o, iar Mirela Vaida, una dintre bunele ei prietene, a transmis un mesaj în memoria artistei.

Prezentatoarea de televiziune a publicat pe Instagram o imagine de colecție cu ea și cu Stela Popescu, amândoua fiind foarte zâmbitoare, la o petrecere. „Laaa mulți ani, Stela Popescu!!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, în dreptul fotografiei.

În fotografie se vede cum Stela Popescu emana fericire și bună dispoziție.

Pierderea Stelei Popescu a fost o lovitură grea pentru lumea artistică.

„Am emotii, toti artistii au emotii, e un fior, o unda care se transmite intre artist si spectator. Impalpabila, dar exista. Sa intri in scena si sa fii privit de 800 de ochi te impresioneaza. Plus ca daca ai ajuns la un anumit nivel nu poti sa dezamagesti. De fiecare data e un examen. Comedia e o farmacie, si daca inainte de a pune virgula unde trebuie ti-e mintea in alta parte, a cazut poanta, s-a dus. Nu mai aplauda nimeni. Ce ciudat… Foarte interesant! E o profesie foarte sofisticata, interesanta, nu e simpla. (…) Imi pare bine cand lumea isi da seama de valoarea acestei profesii, satisfactia noastra e ca folosim oamenilor, e o meserie extraordinara”, mărturisea Stela Popescu într-un intervi acordat pentru AGERPRES în 2015.

Stela Popescu a debutat în cinematografie, în 1958, în pelicula „Alo? Aţi gresit numărul“, regizată de Andrei Călăraşu, cu Iurie Darie şi Ştefan Tapalagă în rolurile pricipale.

Actriţa a jucat în peste 25 de filme şi a fost, pe rând, The Vamp din „Nea Mărin miliardar“ (1979), film cu Amza Pellea şi Draga Olteanu Matei; Zaraza din „Pe malul stâng al Dunării albastre“ (1983) peliculă din distribuţia cărei au mai făcut parte Gina Patrichi şi Gheorghe Dinică; şi Mimi Ionescu din „În fiecare zi mi-e dor de tine“ (1988), cu Marin Moraru şi Florin Piersic.

În ultimii ani, spectatorii au văzut-o şi în seriale de televiziune – în „Războiul Sexelor“ a interpretat-o pe Tincuţa (2007-2008), în „Regina“, pe Sofia Rădulescu (2008-2009), dar memorabile au rămas alte două personaje: Coana Chiva din „Aniela“ (2009-2010) şi Zahira din „Iubire şi onoare“ (2011). În ce priveşte cariera în televiziune, actriţa a moderat şi emisiuni TV, printre ele: „Sare şi piper“, difuzată de postul Naţional TV şi „Pentru dumneavoastră, doamnă“, la Realitatea TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top