Connect with us
Mirela Vaida pleacă luni de la Acces Direct. Anunțul prezentatoarei TV

Vedete

Mirela Vaida pleacă luni de la Acces Direct. Anunțul prezentatoarei TV

Mirela Vaida pleacă de la Acces Direct. Vedeta de televiziune și-a anunțat fanii despre schimbările care vor avea loc săptămâna viitoare în emisiunea pe care o moderează. Nu vă faceți griji, nu pleacă de tot de la cârma emisiunii.  Luni, 18 ianuarie, 2021, Mirela lipsește justificat de pe micile ecrane.

Acces Direct fără Mirela Vaida

Mirela Vaida nu va prezenta ediția Acces Direct de luni, 18 ianuarie 2021. Moderatoarea emisiunii de pe Antena 1 a anunțat că va lipsi justificat de pe micile ecrane. Mirela va fi implicată în filmările pentru show-ul Te cunosc de undeva, tot de la Antena 1, motiv pentru care nu va putea fi prezentă și în emisiunea Acces Direct. Mirela nu a spus cine îi va ține locul în ediția de luni.

Anunțul a fost făcut la finalul ediției Acces Direct, de vineri, 15 ianuarie 2021. Mirela și-a asigurat telespectatorii că va reveni pe micile ecrane, la cârma emisiunii, începând de marțea viitoare.

„Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune, pentru că am filmări la „Te cunosc de undeva”, dar marți mă întorc în direct și Acces Direct oricum va fi în direct și luni”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Moderatoarea TV nu pierde timpul absolut deloc. Pe lângă proiectele din televiziune, în care este foarte implicată, Mirela Vaida se ocupă și de cariera ei de solistă de muzică populară.

Mirela Vaida cântă muzică populară

În afară de proiectele din televiziune, Mirela Vaida se ocupă și de cariera sa de solistă. Vineri, 15 ianuarie 2021, Vaida a anunțat că a lansat cel de-al doilea videoclip de muzică populară. De asemenea, ea este solistă vocală a Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București.

„Dragi români, dragi moldoveni, acum câteva minute am lansat cel de-al doilea videoclip de muzică populară, o bătută moldovenească autentică împreună cu Formația Basarabia. Sper să vă placă! Hai la joc! Zi minunată”, a scris Mirela Vaida pe contul ei de Instagram.

Vaida s-a născut în orașul Târgu Frumos din județul Iași.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București (2005) și are două Mastere în Dreptul Comunității Europene (în cadrul Facultătii de Drept) și în Comunicare și relatii publice (în cadrul Facultății de Comunicare și Relatii Publice).

De-a lungul timpului a putut fi urmărită în musicalul “OK, Melody” și în spectacolele “Poftă bună la Tănase”, “Nevestele vesele”, “O seară la Tănase”, “Bufonii Regelui”, “Scandal în Paradis”, “Dai un ban, dar știi că face”, “Aplauze, Aplauze”, “Cu mască sau fără mască, oamenii vor să zâmbească”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top