Connect with us
Mirela Vaida trece de la agonie la extaz. După o perioadă grea, o așteaptă o dublă-bucurie

Vedete

Mirela Vaida trece de la agonie la extaz. După o perioadă grea, o așteaptă o dublă-bucurie

Mirela Vaida a depășit tensiunea și neliniștile provocate de incidentul din platoul Acces Direct. Vedeta de televiziune este o femeie puternică și merge mai departe, indiferent cât de greu i-a fost și cât de mare a fost șocul. Trecând de la agonie la extaz, Mirela Vaida își va avea în familie o dublă-sărbătoare.

Dublă sărbătoare în familia Mirelei Vaida

Mirela Vaida are toate motivele să fie fericită! Își sărbătorește băiețelul, care a împlinit 2 ani, dar și nepoțelul care împlinește 5 luni. Vedeta de televiziune a anunțat la Acces Direct că va avea o zi importantă mâine, prilejuită de aceste două evenimente.

„Băiețelul meu face doi ani și tot mâine este botezul nepoțelului meu cel mai mic că face 5 luni. Deci e o zi importantă mâine”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Vaida atacată în direct

Mirela Vaida a trecut printr-o mare cumpănă, în urmă cu câteva săptămâni, când a fost atacată în direct. O femeie necunoscută, dezbrăcată complet, a intrat în platoul Acces Direct și a aruncat cu o cărămidă spre prezentatoare.

Din fericire, Mirela Vaida a avut prezență de spirit și s-a ferit la timp, din fericire.

„E un șoc emoțional pe care l-am trăit în aceste zile, nici nu m-am mai machiat, nu îmi arde de nimic. A fost un eveniment pe care nimeni nu a putut să îl anticipeze. Se putea întâmpla ceva cu adevărat dramatic. Nu sunt aici să conving pe nimeni, mulți cred că totul a fost o făcătură. Nu e frumos să spui nebună, dar așa este”, spunea Mirela imediat după atac.

Atacatoarea Mirelei fusese externată în urmă cu câteva săptămâni de la Spitalul Obregia. Mulți au crezut că incidentul a fost înscenat, însă nici vorbă de așa ceva. Mirela a spus că tot ce s-a întâmplat a fost cât se poate de real și a traumatizat-o. Ea a declarat că se teme pentru siguranța ei și că își dorește să poată crește sănătoasă cei doi copii ai săi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top