Connect with us
Cum a slabit Misha, sotia lui Connect-R

Vedete

Misha, sotia lui Connect-R, a slabit pentru a fi in forma la „Te cunosc de undeva”. Metoda prin care a reusit

Misha, sotia lui Connect-R, si-a dorit sa arate impecabil in emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde va concura incepand cu data de 10 septembrie. Pentru a ajunge la silueta dorita, cantareata s-a pus pe slabit cu mult timp inainte de inceperea filmarilor.

Citeste si: Connect-R a emotionat-o pe Teo Trandafir! Ce marturisire a facut

Citeste si: Nicole Cherry anunta lansarea unui nou single

Sotia lui Connect-R a acceptat cu bucurie sa participe la la emisiunea „Te cunosc de undeva”, care va debuta cu un nou sezon sambata aceasta, pe data de 10 septembrie, la Antena 1. Insa, postura de concurenta a facut-o sa-si doreasca sa scape de kilogramele in plus.

“Am slabit vreo patru kilograme. Ce metoda am folosit? N-am mancat!”, a declarat sotia lui Connect-R, potrivit libertatea.ro.

Connect-R si Misha sunt impreuna din anul 2013. Artistul a fost cel care si-a prezentat actuala sotie fanilor, pe pagina sa de socializare. El a postat o fotografie cu ei doi in timp ce se saruta si a scris alaturi un mesaj: „Me & misha, de aproape 2 saptamani un inceput frumos”.

Dupa numai un an cei doi s-au casatorit si au avut o nunta care a tinut primele pagini ale ziarelor. Connect-R si Misha s-au cununat religios la Biserica „Bucur Ciobanul” din Capitala, in prezenta rudelor si prietenilor foarte apropiati.

Inca de cand si-a facut aparitia la biserica, Misha a reusit sa lase pe toata lumea cu gura cascata. Desi nu si-a dorit sa epateze, aceasta a reusit sa ii impresioneze pe toti. Rochia alba, diafana i-a pus perfect in valoare calitatile fizice si a reusit sa sublinieze ceea ce are ea mai frumos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top