Connect with us
Misty a fost cerută în căsători de Keo. Ce mesaj are artista pentru Andreea Bălan

Vedete

Misty a fost cerută în căsătorie de Keo. Ce mesaj are artista pentru Andreea Bălan

Andreea Balan și Keo au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, timp de aproximativ 8 ani. Însă, vedeta a fost extrem de dezamăgită și a suferit enorm când a descoperit că omul pe care îl iubea o înșela. Presa mondena scria la momentul respectiv că iubitul ei, Keo, a înșelat-o cu Misty. Chiar dacă niciunul nu a vorbit deschis despre asta, Keo a confirmat zvonurile după ce și-a oficializat relatia cu Misty, cu care este și în prezent.

Relația celor doi pare să meargă ca pe roate și chiar au trecut la pasul următor. Misty a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie. „Noi nu prea dăm detalii intime din relație, la cât a fost ea de exploatată. Pot să spun că a fost un moment frumos”, a declarat ea. Cântăreața a recunoscut că a fost uimită de gestul lui Keo, pentru că nu se aștepta ca el să facă acest pas. „A fost o surpriză”, a mai spus ea.

Misty i-a transmis și un mesaj Andreei Bălan, care se pregătește să aducă pe lume primul ei copil.

„Îi urez multă sănătate și toată fericirea din lume”, a spus viitoarea soție a lui Keo.

În urmă cu un an, artista a acordat un interviu în care a vorbit despre despărțirea de Keo și cât de mult a suferit atunci.

„Cred ca am suferit mult pentru ca nu ştiam sa ma iubesc pe mine şi am oferit tot sufletul meu pe tava, fara sa pastrez nimic pentru mine. Mi-am dat seama ca problema era la el, eu am aveam alt gen de probleme. In ultimul an, am invatat ca daca nu te iubesti pe tine, nu poţi sa iti cunoşti cu adevarat pentru tine. Secretul consta in a te cunoaşte pe tine insuti. Am citit foarte multe carti. M-am speriat, pentru ca mi-am dat seama in ce ceata traiam. Cu fiecare carte pe care o citesc ma simt mai puternica, aflu lucruri noi”, a spus artista, la Antena Stars.

Acum, Andreea Balan este fericita si asteapta cu nerabdare sa vina pe lume fetita ei si a iubitului sau, George

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top