Connect with us
Misty, mesaj pentru Andreea Bălan. Ar putea fi împăcarea secolului

Vedete

Misty, mesaj pentru Andreea Bălan. Ar putea fi împăcarea secolului

Andreea Balan și Keo au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, timp de aproximativ 8 ani. Însă, vedeta a fost extrem de dezamăgită și a suferit enorm când a descoperit că omul pe care îl iubea o înșela. Presa mondena scria la momentul respectiv că iubitul ei, Keo, a înșelat-o cu Misty.

Chiar dacă niciunul nu a vorbit deschis despre asta, Keo a confirmat zvonurile după ce și-a oficializat relatia cu Misty, cu care este și în prezent. Andreea Bălan a suferit enorm și a vorbit deschis despre acest subiect, până viața ei a căpătat un alt sens când a început să iubească din nou.

Devenită de curând mamă, Andreea Bălan a primit sute de mesaje de la apropiați. Însă, cu siguranță, nu se aștepta să primească felicitări tocmai de la Misty!

“Când sunt întrebată despre acest subiect, mi se pare frumos din partea mea să nu răspund cu un simplu “nu comentez” atât timp cât lucrurile s-au liniștit și fiecare își vede de viața lui. Le urez Andreei și fetiței ei multă sănătate, liniște și fericire. Micuței îi doresc să moștenească talentul părinților ei, ambiția și perseverența”., a declarat Misty pentru WOWbiz.ro.

Dacă Andreea Bălan s-a așezat la casa ei și are o familie fericită și relația dintre Keo și Misty pare să meargă ca pe roate și chiar au trecut la pasul următor. Misty a dezvăluit de curând că a fost cerută în căsătorie. „Noi nu prea dăm detalii intime din relație, la cât a fost ea de exploatată. Pot să spun că a fost un moment frumos”, a declarat ea. Cântăreața a recunoscut că a fost uimită de gestul lui Keo, pentru că nu se aștepta ca el să facă acest pas. „A fost o surpriză”, declarat Misty.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top