Connect with us

Vedete

Moarte subită la doar 29 de ani, din cauza unei cure

Moarte subită pentru o tânără de 29 de ani, care era model Playboy. Aceasta a decedat din pricina unei cure pe care o ținea.

Moarte subită după ce a cerut ajutorul unui medic pentru a ține o cură de detoxifiere

Janna Rasskazova era un model de 29 de ani care a pozat de-a lungul timpului pentru publicații precum Playboy. Ea a decedat după ce a ținut o cură de detoxifiere, prescrisă de un medic de la o clinică privată.

Citește și: Semne după moartea lui Marcel Toader. Ce experiență a avut fiul său

Potrivit prietenilor femeii, aceasta își petrecuse ultimele câteva zile la tot felul de petreceri. La un moment dat, a luat legătura cu un medic de la o clinică privată și i-a cerut ajutorul pentru o cură de detoxifiere. Acesta a fost începutul sfârșitului pentru ea.

Moarte subită la doar 29 de ani, din cauza unei cure

Citește și: Claudia Pătrășcanu: „ Renunț la viața falsă! Soțul și-a vândut sufletul pentru nimic!”

La foarte puțin timp după ce a început tratamentul, Janna Rasskazova a început să se simtă foarte rău. De aici până la complicații grave a mai fost doar un pas. Prietenii săi spun că femeia se sufoca și avea crize, iar într-un final a leșinat și și-a dat sufletul chiar în fața amicilor ei.

Citește și: Divorț bombă în showbiz! What’s UP și Simina au divorțat după 9 ani de relație

În zadar au chemat aceștia autoritățile, pentru că nu s-a mai putut face nimic. Femeia a decedat în apartamentul ei din Moscova.

În urma cercetărilor s-a descoperit că femeia lua tot felul de pastile, care nu ar fi fost compatibile cu tratamentuld e detoxifiere pe care îl primise de la medicul din clinica privată. Medicul a declarat că nu a luat la cunoștință faptul că Janna Rasskazova lua și alte medicamente.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top