Connect with us
Gabriela Cristea si Tavi Clonda au trecut prin momente groaznice pe Autostrada Soarelui. Un grav accident s-a produs la cativa metri de masina lor.

Vedete

Momente de cosmar pentru Gabriela Cristea: „Ne-am speriat tare, toata lumea tipa!”

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au tras o sperietura groaznica. Cei doi se aflau in drum spre mare, cand un grav accident rutier s-a produs pe Autostrada Soarelui, la cativa metri de ei.

„Mergeam catre mare, spre Vama Veche, iar din fata a venit un tir de pe contrasens. I-a explodat cauciucul, a daramat parapetul si a acrosat o masina din fata. Noi eram, practic, a opta masina din spatele vehiculului avariat. Am ajuns la cateva secunde dupa ce accidentul s-a produs”, a povestit Gabriel Cristea pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Accident pe Autostrada Soarelui, in apropiere de Fundulea

Pana cand echipele de la descarcerare s-au deplasat spre locul accidentului, toti cei aflati la fata locului au sarit in ajutorul celor raniti.

„Ne-am speriat foarte tare, toata lumea tipa dupa apa, am adus extinctoare. Iesea fum de peste tot. Niste barbati s-au dus si l-a scos pe soferul tirului din masina si, cel mai probabil, are hemoragie interna. Si doamna care se afla in masina acrosata a fost foarte grav ranita. Sunt in continuare speriata, stam aici d eo ora, descarcerarea dureaza foarte mult”, a mai precizat prezentatoarea de la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top