Connect with us
Mihaela Rădulescu și felix baumgartner își doresc copii, însă vedeta nu îi poate face

Vedete

Momente dificile pentru Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Momente dificile pentru Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, la scurt timp după aniversarea a doi ani de relație. În paralel cu speculațiile despre o posibilă căsătorie, stârnite mai ales de o postare pe Instagram a divei de la Monaco, au apărut și zvonuri privind o eventuală despărțire.

Deși este evident că cei doi sunt foarte îndrăgostiți, se pare că austriacul își dorește o casă plină de copii, pe care româncă nu i-i poate oferi.

Mihaela Rădulescu va împlini în 2017, 48 de ani. La această vârstă o sarcină este dificilă, iar prezentatoarea se confruntă de multă vreme și cu probleme de fertilitate. Potrivit Libertatea, vedeta știe de mult timp că nu mai poate avea copii. Chiar și pentru sarcina cu Ayan, fiul Mihaelei cu Elan Schwartzenberg, aceasta a fost nevoită să facă multe sacrificii.

Se pare că în perioada în care încerca să îi facă o surioară sau un frățior fiului său, Mihaela Rădulescu a avut două sarcini extrauterine. De asemenea, chiar prezentatoare de televiziune povestea acum ceva timp despre un avort pe care l-a făcut la 18 ani, pe când se considera prea tânără pentru a deveni mamă.

Citește și: Dan Bittman, dezvăluiri intime despre relația cu Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație de doi ani de zile

Potrivit unor surse apropiate vedetei, citat de libertatea.ro, Mihaela a apela la tratamente de fertilitate și și-a supravegheat cu mare atenția sarcina cu Ayan, pentru că își dorea foarte mult un copil. Se pare că Felix Baumgartner își dorește o familie numeroasă, iar imposibilitatea Mihaelei Rădulescu de a îi oferi urmași ar putea duce la declinul relației ce durează deja de doi ani.

Jurata de la Românii au talent a vorbit în mai multe rânduri despre dragostea pe care i-o poartă austriacului care a sărit din stratosferă. La un moment dat, Mihaela chiar spune că Felix este bărbatul lângă care se vede îmbătrânind.

Citește și: Mihaela Rădulescu s-a dezbrăcat în fața oglinzii: „Este doar un corp lucrat zi de zi”

“Trăiesc acum o iubire care mă face, în cea mai mare parte a timpului, să zâmbesc a bine şi a bucurie. Nu uit nici o clipă cine sunt lângă el, pentru că ne uităm ochi în ochi şi ştim de ce suntem împreună. Pentru că ne iubim şi avem atâtea să ne spunem şi atâtea să facem împreună.

Când nu e al lumii, e bărbatul meu, care ştie exact ce mă face fericită şi pe care ştiu să-l fac fericit în atâtea feluri, ca toate femeile care-şi iubesc drept bărbaţii. Poate că sună ciudat, dar mă topesc când îmi văd eroul ducând gunoiul sau udând florile. E jumătatea mea de viaţă, e inspiraţia şi bucuria mea, e a doua bătaie a inimii mele”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top