Connect with us

Vedete

Monica Gabor a luat marea decizie! Se întâmplă de Paști!

Monica Gabor locuiește de câțiva ani în Statele Unite ale Americii, unde are o relație cu omul de afaceri de origine chineză  Mr. Pink.

Ea trăiește la mii de kilometri distanță de fiica sa, Irina, care locuiește cu tatăl său, Irinel Columbeanu. Cu toate acestea, Monica are o relație specială cu fiica sa, iar acum ea a luat o decizie imensă de dragul copilei.

Monica Gabor a decis să revină în țară de Paște, pentru a petrece Învierea Domnului alături de Irina. Totodată, ea a afirmat că fostul ei soț este „tatăl perfect”.

„Am în plan să revin în România de Paşte. Vorbesc cu Irina în fiecare zi. Suntem foarte apropiate sufleteşte. Irinel Columbeanu este tatăl perfect. Abia aştept să mă întorc în România. Mi-e dor de România”, a povestit Monica Gabor la Antena Stars.

Recent, Monica Gabor a postat pe Facebook un filmuleţ înregistrat în timpul unei discuţii online cu fiica sa, care arată cât de mult a crescut Irina şi cât de bine se distrează împreună, cu toate că discută doar pe Internet.

În 2011, viaţa Monicăi Gabor s-a schimbat complet, şi asta pentru că, după ce a divorţat de Irinel Columbeanu, l-a întâlnit pe Mr. Pink, iubitul ei actual, iar fosta doamnă de la Izvorani s-a mutat în America, acolo unde a început o nouă viaţă alături de iubitul ei.

Articole similare

Monica Gabor a făcut anunțul: „Sunt foarte fericită! Irinel a decis să…

Imaginea cu Irinel Columbeanu si fiica sa care a cucerit Internetul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top