Connect with us
Monica Tatoiu încasează o pensie fabuloasa: N-am acceptat să fiu plătită la negru

Vedete

Monica Tatoiu s-a dezlănțuit: „Să vă fie rușine…”

Monica Tatoiu a luat atitudine în problema copiilor inteligenti, care provin din familii defavorizate și nu au resurse financiare pentru cheltuielile cu școala.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Tatoiu vorbește despre cazul unui copil defavorizat pe care l-a luat în grijă și care este umilit de colegii de școală din cauza problemelor cu banii

„Am luat in grija un copil destept din Moldova. Am probleme cu fondul clasei strans de o duduie de bani gata care il umileste. Si scoala nu face nimic. Dirigintele ma cheama la sedinta daca am ceva de comentat. Eu i-am luat laptop si contract de date, lui, restul sa fie platit de autoritati sau de parintii de fite din scoala. Sa va fie rusine acelora care va bateti joc de copiii care pot sa isi depaseasca conditia, dar nu au resurse financiare si ucideti competitia. Daca ati facut copii nu sunt neaparat genii. Nu se fac cu acel cap. Iorga a pus punctul pe I”, a scris Monica Tatoiu pe Facebook.

Citește și: Monica Tatoiu, decizie radicală: Nu mă mai duc la….

Citește și: Tatoiu a mărturisit TOT despre Valentina Pelinel! Acuzații fără precedent!

Monica Tatoiu s-a născut pe 21 iunie 1956 la Bocșa Montană, din județul Caraș-Severin. A condus compania Oriflame România din 1996 și până în 2008, devenind una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Ea a deține titlul de doctor în matematică din anul 1990.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top