Connect with us
Motivul nebănuit pentru care Daniela Crudu nu a depus imediat plângere penală împotriva iubitului agresor. Sora ei a dat toate detaliile

Vedete

Motivul nebănuit pentru care Daniela Crudu nu a depus imediat plângere penală împotriva iubitului agresor. Sora ei a dat toate detaliile

Daniela Crudu a fost implicată într-un imens scandal, care a zguduit lumea mondenă. Vedeta a fost victima unui caz de violență domestică, aspect care s-a aflat după ce aceasta a apelat numprul unic de urgență 112, în care a anunțat că iubitul ei o bate.

Caz de violență domestică. Victima: Daniela Crudu
Celebra asistentă TV a sunat la poliție duminică dimneața, în jurul orei 5:30, pentru a reclama un caz deviolență fizică în care chiar a fost victima loviturilor puternice primite chiar de la iubitul ei, scrie Mediafax.ro.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Poliţistii sosiţi la faţa locului, au luat legătura cu persoana vătămată care şi-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliţia Capitalei, potriviti aceleiași surse.

Polițiștii ajunși la fața locului au deschis dosar pentru loviri și alte violențe, în timp ce Daniela fusese dusă de urgențe la spital.

De ce nu vreasă depună plângere Daniela Crudu

După ce a ajuns de urgență a spital în urma faptului că iubitul ei a agresat-o, Daniela Crudu nu a recurs la o plângere penală împotriva agresorului, dar ea are, potrivit legii, un termen de 90 de zile în care poate să facă acest lucru. Motivul pentru care aceasta nu a depus încă plângere la poliție este relatat chiar de sora vedetei, care spune că Daniela Crudu nu a dorit să îi facă probleme iubitului ei.

„Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei”, a delarat Ana Crudu, conform spynews.ro.

Și tatăl vedetei a confirmat câteva lucruri despre stare de sănătate a acesteia, însă tot în urma datelor pe care le-a obținut de la cealaltă fiică a sa, Ana Crudu.

„E bine. Mi-a zis sora ei că e bine, fata e bine. Nu știu care a fost motivul. Nu știu cine este acest om, nici nu vorbește românește, nu știu nimic”, a stransmis tatăl fostei asistente TV.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. aURA

    2020-02-14T10:07:24+02:00 at 10:07

    MAI GASESTE EA UN BOSORIG CU BANI, CARE SA O SATURE DE P–A!
    CE AUTA EA, SUNT PE TOATE DRUMURILE! NU CONTEAZA VARSTA, DOTAREA CUM ARATA, SA IASA BANUL!

  2. Petros

    2020-02-12T10:04:28+02:00 at 10:04

    *Vedetă de televiziune*! vai de capul vostru! Cu astfel de calificative reușiți să mai atrageți ceva cititori pentru știrile de doi lei. Daniela Crudu-vedetă de televiziune-cu astfel de atitudini stricați și ce mai e bun în tineretul ăsta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top