Motivul pentru care Kate Middleton nu se dă cu ojă roșie

Ultimul update: joi 8 noiembrie 2018 16:47 Data publicării: joi 8 noiembrie 2018 16:47
Autor , în Vedete

Kate Middleton este una dintre cel mai cunoscute și mai îndrăgite figuri ale Casei Regale a Marii Britanii. Ducesa de Cambridge are parte de o mare popularitate la nivel internațional, iar alături de prințul William formează unul dintre cele mai de succes cupluri din toată lumea.

Există câteva curiozități legate de ea, cele mai multe ținând de coduri de conduită și de regulile după care se ghidează familia regală din Regatul Unit.

Spre exemplu, Kate Middleton nu apare dată cu ojă roșie sau orice altă culoare tare. Există și un motiv pentru care ducesa de Cambridge face acest lucru.

Majoritatea fotografiilor oficiale cu Kate Middleton sunt făcute la evenimente regale, iar acolo doar unghiile cu aspect natural sunt permise. Ea trebuie să apeleze la nuanțe care să corespundă acestei reguli, cum ar fi nude sau roz pal. Chiar și în ziua nunții Kate a purtat ojă nude.

Este bine știut faptul că există un cod strict pentru membrii Casei Regale, iar abaterile de la el nu sunt foarte tolerate.

Citește și: Doliu la Casa Regală Britanică. Regina este profund întristată…

Citește și: Soția prințului Harry este însărcinată pentru prima oară! Ce se va întâmpla cu bebelușul imediat după naștere, anunțul care pune pe jar Familia Regală

Sursa: Huff.ro
Știri despre:   
Comentarii