Connect with us
Marian Godină a sărit să salveze o femeie și a fost atacat cu cuțitul și spray-ul lacrimongen

Vedete

Motivul pentru care Marian Godină a renunțat la Poliția Rutieră! ”Lucrurile nu mai erau corecte…”

Deja celebrul polițist Marian Godină s-a reprofilat! Dar nu spre o altă meserie, ci spre o altă ramură a poliției. De mai bine de jumătate de an, Godină a renunțat la activitatea care l-a făcut cunoscut și aceea fiind polțist de rutieră. El a explicat de ce a făcut această alegere printr-un interviu acordat pentru life.ro .

„De la inceputul lunii octombrie, politistul Marian Godina a cerut transferul la Serviciul pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Brasov si isi desfasoara activitatea acolo”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, agentul sef adjunct de politie Gabriela Dinu.

La vremea respectivă, Marian Godină nu a dorit să comenteze transferul său. Acum, într-un interviu pentru life.ro. când a fost întrebat de ce a renunțat la poliția rutieră, Godină a explicat:

„Care e primul cuvât care îţi vine în minte când spui rutieră? Amendă. Eşti poliţist şi opreşti oamenii în trafic, iar întâlnirea se poate termina cu o amendă”.

„Iar când cel căruia îi ceri actele şi îi întocmeşti procesul verbal începe să îţi spună că ţi-a cumpărat cartea, că este fanul tău pe facebook, că îşi imagina că eşti un om mai bun şi aşa mai departe, lucrurile devin ciudate. Sau opreau oameni sa ne facem selfie-uri.

Citește și: România TV, atac furidund la Tudor Chirilă, Marian Godină și alții, acuzați că fac parte din „rețeaua Soros”

Or, eu eram la muncă. Cumva lucrurile nu mai erau corecte, nici faţă de mine, nici faţă de colegi. Şi mai e ceva, după zece ani de rutieră, parcă vine vremea să încerci şi alte misiuni”, a mai dezvaluit Marian Godina.

Marian Godină s-a căsătorit anul acesta

Polițistul-vedetă, cum i-a rămas numele, s-a însurat anul acesta. El și aleasa inimii sale, Georgiana, s-au făcut cununia religioasă pe 19 mai, iar cea civilă, pe 25 aprilie.

Pe 9 septembrie, Marian Godină va împlini 32 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top