Connect with us
A născut Jojo. Actrița a devenit mamă pentru a doua oară

Vedete

A născut Jojo. Actrița a devenit mamă pentru a doua oară

Jojo a născut, astăzi, o fetiță. Actrița a postat la scurt timp un mesaj pe pagina sa de socializare, dar și pe blog. Jojo a adus pe lume o fetiță, care se numește Zora Maria.

„Zânuța noastră a venit pe lume! Astăzi s-a născut Zora Maria Ipate și lumea a zâmbit primind-o în brațele sale. Eu și Paul ne simțim binecuvântați și fericiți că totul a fost bine și lin și că ne putem strânge în sfârșit în brațe minunea de fetiță.

Zora e delicată ca Degețica și cuminte așa cum numai pruncii din povești sunt. A luat nota zece (…).
Nu știu cum vă pot descrie totul mai bine în cuvinte! Știu doar că simt ca și când cerurile s-au deschis azi și ne-au învăluit în cea mai frumoasă și caldă lumină!”, a scris actrița pe pagina sa de socializare.

Jojo a născut o fetiță: Sunt cea mai fericită mamă

Jojo, pe numele său real Cătălina Gramă, a postat un mesaj în care le mulțumește tuturor pentru mesaje și felicitări.

”Le mulțumim din toată inima tuturor celor ce ne-au fost alături în acest moment plin de emoție. (…)

Zora doarme liniștită la pieptul meu cu obrăjorii ei de petale și știu că în acest moment sunt cea mai fericită mămică din lume.

Iubesc și sunt iubită așa cum nu am mai fost vreodată și am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z.

Vă îmbrățișez și vă mulțumesc de acum pentru gândurile frumoase și pentru prietenia și iubirea voastră pe care nu ați ezitat niciodată să mi le dăruiți.”, a scris Jojo.

Vedeta a postat și o fotografie, imediat după ce a născut.

2 Comments

2 Comments

 1. Ionut Grama

  2019-11-14T13:53:20+02:00 at 13:53

  Buna ziua,

  Subsemnatul Ionut Grama, atat in nume personal, cat si in calitate de reprezentant legal al fiului meu Achim Grama, va rog ca, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, sa procedati la rectificarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime a datelor personale (nume, etc.) si/sau a imaginilor referitoare la Ionut Grama si Achim Grama publicate in prezent pe site-ul de internet „huff.ro”.

  Va rog sa aveti in vedere in mod particular art. 17-18, corelate cu art. 6 ale acestui Regulament, referitoare la lipsa consimtamantului pentru prelucrarea datelor personale, precum si dreptul persoanelor vizate de a decide in legatura cu datele lor personale.

  Datele personale si/sau imaginile care fac obiectul acestei solicitari se gasesc pe site-ul dvs. de internet, la paginile:

  https://huff.ro/staruri/nascut-jojo-actrita-devenit-mama-pentru-doua-oara-109033

  https://huff.ro/stiri/tv/a-divortat-de-tatal-copilului-ei-dupa-o-relatie-de-trei-ani-184594

  https://huff.ro/staruri/jojo-probleme-in-ultima-luna-de-sarcina-arsurile-imi-dau-batai-de-cap-98286

  Va multumesc anticipat pentru solutionarea rapida a acestei solicitari si va rog sa imi confirmati in scris acest lucru.

  Cu stima,

  Ionut Grama

  • Ioan Adi

   2019-11-15T03:42:31+02:00 at 3:42

   Domnule Grama,
   Tocmai v-ați făcut datele personale publice…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top