Connect with us
Neatza doar cu Dani? Răzvan pleacă! Anunțul tocmai a fost făcut

Vedete

Neatza doar cu Dani? Răzvan pleacă! Anunțul tocmai a fost făcut

Dani rămâne singur în emisiune pentru că Răzvan a anunțat că pleacă. Vestea plecării lui Răzvan a venit chiar de la aceasta în timpul emisiunii de dimineață.

Dani Otil va prezența singur emisiunea săptămâna viitoare pentru că Răzvan Simion va plecă în vacanță cu iubita lui, Lidia Buble.

Am putea spune chiar că este o vacanță binemeritată! Lidia și Răzvan au muncit anul acesta pe rupte, atât separat, dar și împreună! Pentru că de ceva timp, Răzvan o manageriază pe iubita sa. Iar acum tot ce le-a mai rămas a fost să culeagă ce au semănat și cum ar putea face asta mai bine, dacă nu cu o vacanță!

Care este destinația

Destinația aleasă de cei doi pare a fi una exotică, mai exact Maldive. Cei doi vor merge să se răsfețe cu toate bunătățile pe care le oferă insula.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp. Răzvan și Lidia se pregătesc de vacanță în Maldive, iar Dani va fi nevoit să se descurce singur în emisiunea de dimineță. „Poate am noroc și nici nu se mai întoarce”, a glumit Dani Otil în această dimineață.

Citește și: “Lidia Buble este însărcinată!” Anunțul a fost făcut de Dorian Popa!

„Vreau să știu cum este vremea în Maldive săptămâna viitoare”, a întrebat-o Răzvan Simion pe Flavia.

Răzvan Simion și Lidia Buble sunt împreună de 3 ani și par mai fericiți ca niciodată! Aceștia s-au cunoscut chiar pe platourile emisiunii, pe care Răzvan o prezintă împreună alături de colegul său, Dani Oțil.

Răzvan Simion gătește și chiar se pricepe, prezentatorul TV își însoțește iubita chiar și la cumpărături, iar răbdarea este calitatea lui de bază.

„Credeţi-mă, Răzvan este bărbatul ideal. Găteşte şi cel mai mult îmi place că are răbdare să vină cu mine la cumpărături. Sunt o norocoasă. Din acest punct de vedere chiar sunt cea mai norocoasă.

Mereu are răbdare, mă ajută, îmi dă tot felul de sfaturi, dacă mi se potriveşte sau nu.”, a spus în exclusivitate Lidia Buble pentru Revista VIVA!.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top