Connect with us
Nelu Ploieșteanu nu-și mai revine după ce și-a pierdut fiul. Ce spun apropiații

Vedete

Nelu Ploieșteanu nu-și mai revine după ce și-a pierdut fiul. Ce spun apropiații

Apropiații lui Nelu Ploieșteanu au declarat că artistul este cu moralul la pământ. Pierderea lui Mihăiță l-a afectat atât de tare pe cântăreț încât acesta a îmbătrânit vizibil în doar câteva zile.

Nelu este complet schimbat. Cei apropiați de lăutar spun că nu îl văd bine, informează postul de televiziune Antena Stars.

„Tuturor ne este teamă pentru el. A îmbătrânit dintr-o dată şi nu arată bine deloc. El e bolnav de inimă de multă vreme, ia pastile, iar ce s-a întâmplat acum în familie l-a terminat.

Toţi ne facem griji pentru el pentru ca nu cumva să nu păţească ceva. Doamne fereşte. Nu se ştie când va reveni să înceapă să cânte din nou”, au spus câţiva apropiaţi ai artistului, potrivit „Star Matinal”, informează reporterii Antena Stars.

CITESTE SI: Băiatul lui Nelu Ploieșteanu, condus pe ultimul drum. Ce s-a întâmplat la înmormântare

Cosmin Cernat a făcut anunțul. Se schimbă regulile la Exatlon

Nelu Ploieșteanu și-a pierdut recent băiatul. Avea doar 32 de ani

Nelu nu a vrut să vorbească pentru altcineva, doar pentru voi. E cumplit prin ce trece acum. Nici nu găsesc cuvintele necesare ca să spun câtă durere are în suflet.

Toţi sunt înmărmuriţi. Nu este în stare să scoată două cuvinte. Trebuie să plângi şi să taci din gură.

El mai are încă patru fete, toate sunt îndurerate şi cu sufletul vai de măiculiţa lor. A fost ideea noastră să vină aici o ambulanţă, preventiv. Joi este înmormântarea. Nu am văzut în viaţa mea atâta durere. (…) Starea lui Mihăiţă s-a înrăutăţit de la gripă, de la un microb. Imunitatea lui era scăzută”, a spus Andrei Mihalache, vărul lui Nelu Ploieşteanu.

Cornelia Catanga a vorbit, de asemenea, despre suferința prin care trece Nelu Ploieșteanu. Vedeta a făcut o dezvăluire în premieră despre soțul său, Aurel Pădureanu:

„Este o suferinţă teribilă să-ţi conduci copilul la groapă. Pădureanu şi-a pierdut un copil. Când s-a întors din Canada copilul a dispărut. Nu ştim dacă este mort sau viu. Dumnezeu să-l odihnească pe Mihăiţă! Noi o să fim toţi alături de Nelu”, a spus Cornelia Catanga.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top