Connect with us
Neti Sandu, interviu sincer despre viața ei de zi cu zi: "Oamenii mă trag de păr să vadă dacă am perucă"

Vedete

Neti Sandu, interviu sincer despre viața ei de zi cu zi: „Oamenii mă trag de păr să vadă dacă am perucă”

Neti Sandu a acordat un interviu în care a vorbit despre viața ei de zi cu zi. Astrologul care prezintă previziunile pentru fiecare zodie, de mai bine de 20 de ani, a vorbit și despre marea ei dragoste.

Neti Sandu a povestit că în viața de zi cu zi nu este atît de elegantă ca la tv. Mai mult, dacă e nevoie ea circulă și cu autobuzul și cu tramvaiul.

„Eu funcţionez nestingherită pe stradă. Nu mă ascund cu nimic. Dacă vreau să iau tramvaiul îl iau şi merg două staţii. Nu rezist mai mult (Râde)! Dacă vreau să iau o maşină, atunci iau maşina! Oameni sunt uluiţi când văd că fac asta. Lumea are curaj şi mă întreabă dacă sunt eu. Îmi spun că semăn cu Neti Sandu, iar eu le zic că aşa e (Râde).

Dăcă mă întreabă dacă sunt chiar Neti Sandu, atunci le zic că aşa e. Dar dacă nu mă recunosc, atunci eu nu sunt Neti! Ies cu nepoţii mei la toate meciurile din weekend, în cele mai neaşteptate locuri, nu mă ascund. Poate că nu epatez, pentru că eu aşa mă îmbrac. Probabil că dacă aş fi genul elegant ca la televizor, cu pantofiori şi cu poşeţică, sigur m-aş decupa mai bine. Dar nu sunt în stare să fac atâta efort să fiu ceea ce ei cred!”, a sus Neti Sandu într-un interviu pentru Adevărul.

Neti Sandu s-a despărțit de marea iubire chiar în perioada în care a intrat în televiziune

În 1995, chiar înainte de a intra în Televiziune, Neti Sandu s-a despărțit de marea ei iubire.

„Înainte să intru la Pro TV s-a întâmplat, cu două săptămâni înainte. Nu a fost vorba de coincidenţă, a fost vorba de mai multe elemente. Situaţia care generase asta era cauzată de un Saturn, care trebuia să încheie un lucru şi pe loc să declanşeze altul. Mai e un lucru. Saturn încheia o etapă, iar Jupiter dădea drumul altei etape. Tocmai pentru că al treilea element intrase în joc s-a întâmplat asta, şi pe care nu îl prefiguram, de-asta astrologia e nemaipomenită, chiar dacă faci raţionamente şi calcule”, a povestit Neti Sandu pentru „Adevărul”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top