Connect with us
Nick Rădoi - motivul scandalului dintre Ilie Năstase și Ioana Simion: "Ilie trebuie să înțeleagă că..."

Vedete

Nick Rădoi – motivul scandalului dintre Ilie Năstase și Ioana Simion: „Ilie trebuie să înțeleagă că…”

Nick Rădoi ar fi motivul scandalului dintre Ilie Năstase și Ioana Simion. Afaceristul a declarat că mai mult ca sigur cei doi soți s-au certat din cauza lui și că Ilie Năstase a fost deranjat de un gest pe care el l-a făcut față de Ioana Simion. Ce s-a întâmplat în ziua în care soția lui Ilie Năstase a sunat la 112.

Nick Rădoi – motivul scandalului dintre Ilie Năstase și Ioana Simion

Nick Rădoi face lumină în scandalul dintre Ilie Năstase și soția lui, Ioana Simion. Omul de afaceri susține că el a sunat-o pe fosta lui iubită de Sfântul Ioan ca să-i ureze La mulți ani și că probabil asta l-a scos din fire pe marele tenismen. Potrivit Click!, milionarul Nick Rădoi consideră că el a fost mărul discordiei dintre cei doi soți.

„De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars.

Se pare că între Nick Rădoi și Ilie Năstase este câteva animozități peste care nu se trece. Rădoi spune că Năstase îl înjură cu orice ocazie și că ar trebui să accepte că Ioana – actuala lui soție, are un trecut la fel ca toată lumea.

Afaceristul a declarat că nu o va mai suna pe fosta lui iubită cu absolut nicio ocazie, chiar dacă era vorba de apeluri nevinovate, cu urări de la mulți ani.

Soția lui Ilie Năstase a fost contactată de Click! și a fost întrebată dacă Nick este motivul pentru care Ilie Năstase a reacționat nervos la adresa ei. Ioana Simion a declarat că Nick Rădoi nu are nicio legătură.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, Ioana Simion a sunat la 112 și a chemat Poliția la locuința ei cu Ilie Năstase. Ea a spus că a fost agresată de soțul ei care a devenit violent verbal și fizic. Ajunși la fața locului, polițiștii au stat de vorbă cu cei doi și i-au spus femeii că poate depune plângere, fapt pe care ea l-a refuzat. De asemenea, Ioana nu a vrut să obțină ordin de protecție împotriva lui Ilie Năstase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top