Connect with us
Nicole Cherry a ajuns de urgență la spital! Ce probleme are artista

Vedete

Nicole Cherry a ajuns de urgență la spital! Ce probleme are artista

Nicole cherry a ajuns de urgență la spital și a decis să împărtășească toată experiența cu fanii ei. Ea a mers la o petrecere unde a consumat ceva ce nu i-a priit și a început să se simtă foarte rău.

Nicole Cherry a ajuns de urgență la spital! Ce probleme are artista

Deși a menționat că situația nu este alarmantă, vedeta a preferat să meargă la spital pentru a primi îngrijirile necesare de la specialiști.

„Mi s-a făcut un pic rău de la un aliment pe care l-am mâncat, încă nu ştiu exact care, dar uitaţi-vă şi voi cum mi-a rezistat machiajul ăsta. De aseară, de ieri de la ora 2:00 de când mi s-a făcut un pic rău până acum am rămas aici la spital , pentru că nu m-am simţit foarte bine şi am zis că mai bine să fiu aici aproape de oameni care mă pot ajuta”, a transmis Nicole Cherry într-un videoclip de pe reţelele sociale.

Nicole cherry s-a țținut chiar și de glume, semn că lucrurile nu sunt grave. Ea era încântată de faptul că machiajul i-a rezistat foarte bine pe chip mai multe ore decât se aștepta.

„Da, incredibil ce bine arăt. Şi aşa bolnavă arăt bine. Bolnavă… nu ştiu cum să mă numesc. Cred că o să-mi pară rău că am făcut Story-urile astea că mie nu îmi place să… adică niciodată nu am făcut şi credeţi-mă că nu e prima dată când mi se întâmplă asta, se pare că parcă atrag aşa atenţia, vreau să am atenţie şi nu sunt genul ăsta. Nu-mi place. Dar voiam doar să vă arăt machiajul şi ce bine arăt eu şi credeţi-mă că n-am avut o seară bună deloc, dar de…”, a continuat artista.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top