Connect with us
Nidia Moculescu, declarație șocantă: "Am încercat drogurile"

Vedete

Nidia Moculescu, declarație șocantă: „Am încercat drogurile”

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu și a Marianei Moculescu, a făcut o dezvăluire șocantă. Deși s-a certat în nenumărate rânduri cu mama sa și mulți au judecat-o pe Mariana Moculescu după ce a afirmat că fiica sa s-a drogat, Nidia a recunoscut.

„Nu mi-am băgat în venă, aşa cum spunea mama. Am încercat drogurile uşoare care existau la vremea aceea pe piaţă. Problema este că mi-au cam plăcut. Am decis brusc să le las. Am zis că de mâine nu mai fac asta.Am ajuns şi la DIICOt cu NUP (n.r. neînceperea urmăririi penale). Fumez este adevărat şi voi continua toată viaţa să fumez pentru că este singurul meu viciu. Tata a simţit că mă drogam, dar din respect nu mi-a spus”, a spus Nidia Moculescu la Antena Stars.

În cadrul aceleiași emisiuni, Nidia a declarat că acum duce o viață normală, lucrează și primește un salariu de 1800 de lei. Însă, ea a recunoscut totodată că nu e prea ordonată și nu prea face curățenie acasă.

„Gătesc şi fac curăţenie doar de Paşte şi de Crăciun. Tata îmi spune mereu că el are 80 de ani şi mă roagă să mai aranjez şi eu prin casă. Să fac patul, să strâng lucruri”, a completat Nidia la Antena Stars.

În trecut, Nidia și mama sa s-au certat în direct.

„Nu sunt multumita de ceea ce gasesc. Ea e foarte slaba. Nu vreau sa vorbesc despre droguri. Eu n-am de unde sa stiu. Sunt doar supozitii. Eu sunt si mama si vorbim despre un plan dincolo de noi. Eu asa simt ca Nidia a trebuit sa foloseasca substante chimice pentru a putea trai in casa aceea din care am fugit. Relatia noastra e o relatie buna acum. Ea a obosit din punct de vedere sufleteste, dar vom avea un pacat in comun pentru ca nimeni nu a facut absolut nimic pentru ea.

Eu cred ca nu numai ca ii este indus acest speech impotriva mamei ei, dar nu m-as mira la ce dusmanie are omul ala impotriva mea. cred ca ma considera prietena in momentul asta. Daca voi ati vedea poze cu mama voastra in chiloti si in sutien v-ar face placere? Eu va spun ca nu”, a spus Mariana Moculescu la wowbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top