Connect with us
Nidia Moculescu a primit cea mai grea lovitură: "Nu mai pot face copii"

Vedete

Nidia Moculescu a primit cea mai grea lovitură: „Nu mai pot face copii”

Nidia Moculescu a vorbit despre suferința sa legată de problemele de sănătate. Cu lacrimi în ochi, fiica lui Horia Moculescu și a Marianei Moculescu a povestit că a suferit o intervenție chirurgicală și se pregătește pentru a doua.

„Nu am vrut să vorbesc despre asta, dar acum ceva timp am făcut o operație și mi-a fost scosă o trompă uterină. Din păcate, am fost la medic și trebuie să mă operez ca să o scot și pe cealaltă. Nu o să mai am copii pe cale naturală. Nu am gene bune. Ambele mele bunici au murit de cancer”, a spus fiica lui Horia Moculescu, cu lacrimi în ochi.

Invitată la o altă emisiune tv, fiica celebrului compozitor a făcut o altă dezvălure șocantă. Ea a mărturisit că s-a drogat.

„Nu mi-am băgat în venă, aşa cum spunea mama. Am încercat drogurile uşoare care existau la vremea aceea pe piaţă. Problema este că mi-au cam plăcut. Am decis brusc să le las. Am zis că de mâine nu mai fac asta.Am ajuns şi la DIICOt cu NUP (n.r. neînceperea urmăririi penale). Fumez este adevărat şi voi continua toată viaţa să fumez pentru că este singurul meu viciu. Tata a simţit că mă drogam, dar din respect nu mi-a spus”, a spus Nidia Moculescu la Antena Stars.

În cadrul aceleiași emisiuni, Nidia a declarat că acum duce o viață normală, lucrează și primește un salariu de 1800 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top