Connect with us
Nikita de România a făcut infract! În ce stare se află acum. Mesajul din spital

Vedete

Nikita de România a făcut infract! În ce stare se află acum. Mesajul din spital

Nikita de România, celebra „fată rea” care până nu demult făcea senzație în lumea showbiz-ului autohton datorită stilului său dur și nonconformist, trece prin momente mai puțin plăcute. Blondina a văzut, practic, moartea cu ochii, în urma stopului cardio-respirator suferit recent.

Mesajul transmis de Nikita din spital

Din fericire, la fața locului au ajuns în scurt timp atât poliția, cât și un echipaj al ambulanței, medicii reușind să o stabilizeze în timp util pentru a-i salva viața. Ajunsă de urgență la spital, Nikita a ținut să transmită un scurt mesaj fanilor săi, asigurându-i prin intermediul rețelelor de socializare că perioada critică a fost depășită cu bine. Totodată, vedeta le-a mulțumit a adresat mulțumiri atât cadrelor medicale, pentru intervenția încheiată cu succes, cât și familiei și prietenilor care i-au fost aproape în clipe dificile.

Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris celebra fată de cartier pe contul personal de Facebook.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top