Connect with us
Noi dezvăluiri despre Margherita din Clejani! Totul este aruncat în aer. Reacții stupefiante

Vedete

Noi dezvăluiri despre Margherita din Clejani! Totul este aruncat în aer. Reacții stupefiante

Margherita din Clejani este în centrul atenției și ține prima pagină a ziarelor mondene după ce a provocat un accident rutier ușor, iar în urma testării făcute la IML a reieșit că aceasta era sub influență unor substanțe interzise. Fiica lui Ioniță de la Clejani vrea să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, pentru a scăpa de închisoare.

Era mândria familiei și are o carieră în față. Celebritatea părinților săi au propulsat-o pe Margherita din Clejani atât în muzică cât și în televiziune. Aceasta a participat la reality show-uri precum Asia Express, iar drumul ei spre celebritate părea să fie unul brăzdat numai cu bine.

Conform surselor CANCAN, Margherita a fost nevoită să recunoască până la urmă că a consumat droguri și pentru a scăpa de o eventuală condamnare, aceasta încearcă să se interneze într-o clinică de dezintoxicare pentru a arăta anchetatorilor că vrea să se îndrepte.

Margherita din Clejani se făcea de râs prin cercurile de prieteni

Și la televizor Margherita juca rolul prostuței care făcea diverse afirmații sau avea diverse reacții pentru a atrage audiența,  cel puțin așa declara ea când era întrebată de modul în care se prezintă în fața telespectatorilor.

Ce reacții stupefiante avea fata Clejanilor la party-urile unde se consumau substanțe: „Uneori halucina, înjura în public” + „Nu e singura din familie care consumă”

Ce reacții stupefiante avea fata Clejanilor la party-urile unde se consumau substanțe: „Uneori halucina, înjura în public” + „Nu e singura din familie care consumă”

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt disperați și vor să o aducă pe fiica lor pe calea cea bună, aceștia ar fi cheltuit deja peste 100.000 de euro pentru a încerca s-o pună pe picioare pe Margherita.

Prietenii declară că s-a schimbat mult după perioada petrecută în America.

„Am fost la multe petreceri cu Marga. Ideea este simplă, ea s-a schimbat mult după perioada petrecută în America. La întoarcerea în țară le spunea tuturor că ea nu mai suportă România, că viața ei e acolo și că ea este vedetă de Hollywood, că nu-i ajunge nimeni la nas aici și nici nu ar trebui cineva vreodată să se ia de ea sau de calitățile ei muzicale.

Eu cred că părinții ei știau că se droghează sau cel puțin Viorica. Nu ai cum să nu-ți vezi copilul venind acasă în asemenea stări. Ea de multe ori venea deja drogată la evenimente, petreceri și nu cred că alegea să consume ceva ușor. Uneori halucina, atunci când încă mai cânta o lua pe arătură, începea să cânte tot felul de melodii fără niciun rost, spunea că ea în manele nu se mai regăsește, că nu are față să cânte ea așa ceva, îi trebuie ceva mai sofisticat. Nu știu dacă acest consum de stupefiante s-a accentuat odată cu perioada în care a stat în America, dar cert este că s-a schimbat mult de atunci.”, ar fi declarată o prietenă de-a margheritei pentru CANCAN.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

6 Comments

6 Comments

  1. MP SV

    2020-08-05T11:13:54+03:00 at 11:13

    La plasa de stele. cu dan negru leau facut o farsa la clejani ,acolo sa vazut tot caracterul de CACAT ,care il au tiganii aia borati si imputiti , au crescut doi monstri mai prosti si mai nesimtiti decat clejanii batrani , si CNAul trebuia sa se sesizeze ,zic yo. La puscarie cu curva betiva si drogadista

  2. corector

    2020-08-05T09:02:48+03:00 at 9:02

    Adrian, se pare că Margherita nu e singura persoană care consumă substanțe interzise. Nu știu cine aprobă publicarea unor articole scrise cu picioarele și care conțin numeroase greșeli. Chiar dacă e vorba de un material comandat, în care făptașa este gratulată cu vorbe ca „accident ușor” și „eventuală condamnare”, tot există limite care ar trebui respectate. Viorica și Ioniță vor, nu vrea să se interneze, propoziția „Era mândria familiei și o carieră în față” nu are sens, „Viorioca” te costă un miel, dacă o botezi pe mama eroinei și în limba română numele proprii se scriu cu literă mare, așa că dacă scrii „margherita” noi ne întrebăm câte clase ai terminat. Plus că, de obicei, înainte de publicarea unui material ar trebui să îl citești și să corectezi eventualele erori. Nu e o rușine, Eminescu și alte mari nume ale literaturii române au fost corectori. Caută-ți altă slujbă, redactor nu e de tine…..

  3. Anonim

    2020-08-05T07:42:28+03:00 at 7:42

    Nu este usor,ca mama sa incerci sa-i dai unui copil o educatie cit mai frumoasa si corecta,iar copilul tau sa-si formeze anumite coportamente singur,din anturaj sau curiozitate prosteasca!Nu intotdeauna parintii sunt de vina,am vazut si cunoscut destule cazuri de genul!
    Ar trebuii sa nu judecam pe nimeni,sa ne vedem de ale noastre,ca exzista un Dumnezeu !

  4. ANA ION

    2020-08-04T17:06:43+03:00 at 17:06

    MAI LASATIMA CU CURVA COCAINA F BINE LA PUSCARIEEEEEE CU EA MULTI ANIIIIIIIII…VIORICO GRASOOOOOOOO AI CRESCUT O DROGATA NEEDUCATAAAAAAAAAAAA

  5. dan

    2020-08-04T14:39:40+03:00 at 14:39

    Neamuri FOARTE PROASTE !!!

  6. Cristian

    2020-08-04T11:35:10+03:00 at 11:35

    De schizofrenie când se tratează?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top