Connect with us
cristian borcea

Vedete

Noi probleme pentru Cristi Borcea. A revenit în închisoare, iar acum…

Cristi Borcea trece prin clipe nu tocmai bune. Fostul acționar al clubului Dinamo a fost operat la genunchi și a stat două luni departe de gratii.

În această perioadă, afaceristul a fost vizitat pe patul de spital și de iubita sa, Valentina Pelinel. Ea a mărturisit că îl așteaptă pe bărbatul iubit să vină acasă cât mai devreme.

Mi-a spus că mă iubeşte, nu avem cum să ne dăm mesaj. Nu e lângă mine fizic, dar e lângă mine sufleteşte. Nu e un secret că a avut o a patra operaţie la picior, nu e uşor. Suntem puternici, suntem optimişti, ce să facem, a mai spus Pelinel.

Citește și: Relația dintre Valentina Pelinel și Borcea, în pericol: „E mai mult iluzie decât realitate”

loading…


Se pare, însă, că Pelinel mai are de așteptat până ca Borcea să vină acasă. Omul de afaceri s-a întors în spatele gratiilor. Conform Antena Stars, Borcea a revenit în celula sa ca urmare a unor suspiciuni legate de internarea sa. Apropiații săi spun însă că se simte foarte rău, că este cu moralul la pământ și că ar avea noi probleme de sănătate, care să necesite internarea.

Citește și: Valentina Pelinel spune adevărul despre cererea de căsătorie: „Eu și Cristi așteptăm…”

Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în dosarul Transferurilor. Recent, omul de afaceri a mai primit o condamnare, de 7 ani şi 10 luni, în cazul mituirii judecătoarei Geanina Terceanu.

loading…


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top