O actriță din România a avut probleme de sănătate care au ținut-o la pat: „Nu mă puteam mișca!”

21.05.2020
O actriță din România a avut probleme de sănătate care au ținut-o la pat: „Nu mă puteam mișca!”

Are o carieră de succes și a jucat în unele dintre cele mai cunoscute piese de teatru și filme din România. În prezent, se bucură de atenția fanilor care o pot vedea în comedia Mangalița de la Antena 1, unde joacă rolul proprietarei unui restaurant. În plus, a cochetat și cu televiziunea, prezentând și o emisiune la același post. Este vorba de actrița Paula Chirilă. Aceasta a avut dintotdeauna probleme de sănătate și se pare că nici în timpul pandemiei nu i-au dat pace.

O actriță din România a avut probleme de sănătate care au ținut-o la pat: „Nu mă puteam mișca!”

Actrița Paula Chirilă s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. În perioada de izolare, având în vedere că activitatea actorilor a fost suspendată, femeia a încercat să își găsească de lucru.  S-a apucat de mici modificări în casă, a mutat și recondiționat mobila. Toate aceste acțiuni au dus la dureri de spate îngrozitoare, care au imobilizat-o la pat pe vedetă. Pentru câteva ore, nu s-a putut mișca deloc.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul’, a spus vedeta.

Ținând cont de situația provocată de coronavirus și de riscurile prevăzute, vedeta nu s-a gândit nicio clipă să meargă la spital. De teamă să nu se îmbolnăvească, a ales să țină legătura cu medicii prin telefon. Ea a mărturisit că a trecut prin clipe grele, neputând nici măcar să doarmă sau să mănânce și a avut chiar și dificultăți de respirație.

„Ultimul meu gând era să merg la spital. Iei ceva nou peste ceva vechi. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru.”, a mai subliniat Paula.

Nu este la primul episod de acest fel. Actrița a mai trecut prin astfel de episoade, confruntându-se și cu două hernii de disc. În perioada în care soțul său nu i-a fost alături, a fost nevoită să care greutăți mari, chiar și de 20-30 de kilograme, care i-au afectat coloane vertebrală.