Connect with us
O actriță din România a avut probleme de sănătate care au ținut-o la pat: "Nu mă puteam mișca!"

Vedete

O actriță din România a avut probleme de sănătate care au ținut-o la pat: „Nu mă puteam mișca!”

Are o carieră de succes și a jucat în unele dintre cele mai cunoscute piese de teatru și filme din România. În prezent, se bucură de atenția fanilor care o pot vedea în comedia Mangalița de la Antena 1, unde joacă rolul proprietarei unui restaurant. În plus, a cochetat și cu televiziunea, prezentând și o emisiune la același post. Este vorba de actrița Paula Chirilă. Aceasta a avut dintotdeauna probleme de sănătate și se pare că nici în timpul pandemiei nu i-au dat pace.

O actriță din România a avut probleme de sănătate care au ținut-o la pat: „Nu mă puteam mișca!”

Actrița Paula Chirilă s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. În perioada de izolare, având în vedere că activitatea actorilor a fost suspendată, femeia a încercat să își găsească de lucru.  S-a apucat de mici modificări în casă, a mutat și recondiționat mobila. Toate aceste acțiuni au dus la dureri de spate îngrozitoare, care au imobilizat-o la pat pe vedetă. Pentru câteva ore, nu s-a putut mișca deloc.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul’, a spus vedeta.

Ținând cont de situația provocată de coronavirus și de riscurile prevăzute, vedeta nu s-a gândit nicio clipă să meargă la spital. De teamă să nu se îmbolnăvească, a ales să țină legătura cu medicii prin telefon. Ea a mărturisit că a trecut prin clipe grele, neputând nici măcar să doarmă sau să mănânce și a avut chiar și dificultăți de respirație.

„Ultimul meu gând era să merg la spital. Iei ceva nou peste ceva vechi. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru.”, a mai subliniat Paula.

Nu este la primul episod de acest fel. Actrița a mai trecut prin astfel de episoade, confruntându-se și cu două hernii de disc. În perioada în care soțul său nu i-a fost alături, a fost nevoită să care greutăți mari, chiar și de 20-30 de kilograme, care i-au afectat coloane vertebrală.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top