Connect with us
O cântăreață celebră s-a despărțit de iubitul ei: „Am nevoie de un bărbat adevărat”

Vedete

O cântăreață celebră s-a despărțit de iubitul ei: „Am nevoie de un bărbat adevărat”

Ioana Ignat a declarat în direct la tv că s-a despărțit de iubit, pentru că el nu era ceea ce-și dorise ea. Se pare că această despărțire nu a băgat-o în depresie pe frumoasa cântăreață, ci a făcut mai degrabă să își recunoască propria valoare. Ea ales să povestească cum au decurs lucrurile în cadrul emisiunii Răi da Buni.

O cântăreață celebră s-a despărțit de iubitul ei: „Am nevoie de un bărbat adevărat”

Ioana Ignat a mărturisit că a analizat la rece toată situația și a decis că este mai bine să se ”dezîndrăgostească” . Cântăreața a decis să nu mai pierdă timpul într-o relație care nu o face fericită.

„M-am dezîndrăgostit, atâta timp cât pui în balanţă lucrurile şi îţi dai seama ce este pozitiv şi negativ. Nu pot să stau sa mă gândesc la toate lucrurile şi atunci mă trezesc că trebuie să mă desprind. Nu vreau să am grija a nimic, eu am nevoie de un bărbat pentru că eu sunt o femeie”, a mărturisit vedeta la „Răi Da Buni”.

În mod surprinzător, ea a declarat că nu a suferit deloc, ci mai degrabă a conștientizat anumite lucruri foarte importante. „Şi se simte prin muzica mea. E cel mai uşor să te dezîndrăgosteşti. Atunci când văd că nu faci nimic bun… Nu am avut timp să sufăr. Nu am simţit vreo durere. Au fost momente de conştientizare şi am zis că trebuie să mă ocup de mine. Vreau să fiu tot anul în trending”a mai spus artista în cadrul aceleiași emisiuni.

Citește și: Gabriela Cristea, criticată dur de fani: ”Mai ai mult până ajungi așa, pui poză de când erai tânără”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top