Connect with us
O celebră cântăreață s-ar fi măritat în secret cu un bărbat cu 17 ani mai tânăr

Vedete

O celebră cântăreață s-ar fi măritat în secret cu un bărbat cu 17 ani mai tânăr

Celine Dion este una dintre cele mai celebre cântărețe din lume. Aceasta se bucură de un succes la plan mondial și este cunoscută în toate colțurile lumii. Deși are o carieră extrem de bună, viața ei nu a fost mereu roz. În urmă cu patru ani a devenit văduvă, după ce soțul ei a pierdut lupta cu viața. Artista a suferit enorm, însă a găsit curajul de a o lua de la capăt și se pare că s-ar fi căsătorit cu un dansator de-ai ei, cu 17 ani mai tânăr.

Celine Dion iubește din nou

Celine Dion și-a pierdut soțul în anul 2016. Nimeni nu crede că vedeta va putea trece peste această pierdere, având în vedere că mariajul lor a fost unul fericit, fără certuri sau scandaluri publice și se vedeau împreună pentru totdeauna. René Angelil a luptat cu boala timp de 17 ani, fiind diagnosticat cu cancer la gât încă din 1999.

Bărbatul a fost alături de Celine încă de când ea avea 12 ani, devenindu-i atunci manager.  El şi-a ipotecat casa pentru a o susţine financiar şi a o lansa în lumea muzicii, iar mai apoi, lucrurile au evoluat între ei și au dus relația profesională la un alt nivel. Celine a declarat de mai multe ori că soțul ei este singura ei iubire și i-a fost alături tot timpul, mai ales când boala l-a lovit. Totuși, moartea a fost un șoc pentru toată familia, deoarece bărbatul începuse să se simtă chiar bine.

De atunci, Celine a suferit enorm. Toți apropiații se temeau pentru ea și se gândeau că s-ar putea îmbolnăvi de la prea multă durere. Totuși, Celine Dion a demonstrat că este o femeie puternică, și-a continuat viața, și-a văzut de carieră și a mers mai departe. Se pare că ea și-a refăcut și viața cu un bărbat cu 17 ani mai tânăr, unul dintre dansatorii săi.

Cei doi ar fi început o relație la sfârșitul anului 2017. S-au certat în 2018, dar după câteva luni s-au împăcat. Povestea lor de iubire a ieșit la iveală când au început să se afișeze din ce în ce mai mult. Pepe Munoz o ajută mereu, este mai tot timpul în preajma ei, iar de aici au început zvonurile. Totuși, artista neagă aceste speculații mereu și susține că bărbatul în vârstă de 35 de ani nu ar interesat de femei, ci ar avea o altă orientare sexuală.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top