Connect with us
Mihai Onilă, fostul solist al trupei AXXA trece prin clipe cumplite, după ce fetița sa a murit.

Vedete

O nouă durere pentru Mihai Onilă, după ce i-a murit fetița. Fostul solist de la AXXA nu are bani să o aducă acasă

Mihai Onilă, fostul solist al trupei AXXA trece prin clipe cumplite, după ce fetița sa a murit.

Micuța Ioana a murit la numai 10 ani, iar părinții acesteia își doresc să îi îndeplinească o mare dorință.

Aceasta le-a spus părinților săi că și-ar dori să înoate cu delifinii, însă nu a mai apucat. Mihai și soția sa au decis să o incinereze și să o aducă în România, pentru a o înmormânta

“Ieri, la ora 3.00, ne-a părăsit un înger în vârstă de 10 ani. Numele ei era Ioana Emily Hope, mepoțica mea, fiica fratelui meu Mihai. A avut o tumoare pe creier netratabilă… Pentru cine are legătură cu el, îl cunoaște personal sau nu, acum are cea mai mare nevoie de oameni care ar putea să facă o mică diferență. Drum bun, sufletul meu de îngeraș”, a fost mesajul scris de Gabi Onilă, fratele artistului, pe rețeaua socială.

Un prieten de-al lui Mihai Onilă le-a cerut ajutorul prietenilor

Astăzi, un prieten de-al lui Mihai a făcut un anunț către toți cei care poate ajuta familia Onilă.

„Bună ziua prieteni dragi doresc să fac un anunț foarte important celor care au posibilități de a ajuta acest om cu o durere mare în suflet să îl ajutați că fiecare bănuț contează și-a pierdut fetița pe Ioana Emily Hope în vârstă de numai 10 Anișori. Celor care puteți să îl ajutați pe Mihai Onila să depășească această durere de tată cu oricât să îl puteți ajuta, fiecare bănuț contează micuța Ioana se află în Belgia.

Citeste si: Carmen Harra a dezvăluit câți bani cere pentru a ghici viitorul

Vă rog celor care aveți milă să îl ajutați ajutațil durerea acestui Tată să își incinereze fetița se merită fiecare bănuț nu contează cât ar fi doar să își aducă fetița în România. Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere, o zi bună tuturor. Ioana, îngeraș mic și dulce, ai plecat de lângă noi de lângă tati tău. Ai lăsat în urmă durere pe sufletele tuturor. Dumnezeu să te odihnească, în pace, puiule mic”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top