Connect with us
Aurelian Preda a murit la vârsta de 47 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Moartea artistului a făcut, din nefericire, o nouă victimă.

Vedete

O nouă tragedie în familia lui Aurelian Preda. A murit la scurt timp după ce a aflat vestea!

Necazurile se țin lanț în familia lui Aurelian Preda, îndrăgitul cântăreț de muzică populară care a încetat din viață săptămâna trecută.

Aurelian Preda a murit marțea trecută, la un spital din Viena, după o luptă îndelungată cu cancerul. Avea doar 47 de ani, iar vestea morții sale a îndurerat foarte multe persoane.

Surse din anturajul familiei artistului au declarat, pentru wowbiz.ro, că decesul său a dus la o altă tragedie. Mătușa lui Aurelian Preda, care îl îndrăgea deosebit, nu a făcut față veștii că nepotul său a părăsit această lume. La două zile de la moartea lui Aurelian, femeia a decedat.

Citește și: Marea dorință a lui Aurelian Preda va fi împlinită de fiica sa

“Moartea lui Aurelian a dus si la alte nenorociri. Matusa lui, femeia care il indragea in mod deosebit, a fost atat de tulburata, incat, prima data cand a aflat ca solistul nu mai este in viata, i s-a facut rau si nu s-a mai ridicat din pat! Mai mult, peste cateva ore, starea de sanatate s-a inrautatit si nici macar  interventia disperata a medicilor nu a mai ajutat-o. A incetat din viata la doua zile dupa tragedia de la Viena!”, au mărturisit sursele, pentru publicația citată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top