Connect with us

Vedete

O vedetă PRO TV este în doliu: „Odihneste-te în pace”

Este doliu pentru o fostă prezentatoare. Cunoscuta vedetă a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu actriţa Sridevi Kapoor, care s-a stins din viaţă în urmă cu câteva zile.

Iulia Vântur a fost devastată să afle că Sridevi s-a stins din viaţă la numai 54 de ani. Aceasta a decedat în urma unui stop cardiac.

Iulia Vântur a postat un mesaj emoţionant

„Legendele nu mor niciodată. Odihneşte-te în pace!”, este scris pe imaginea postată de Iulia Vântur. La scurt timp oamenii i-au scris o mulţime de mesaje de condoleanţe Iuliei Vântur, scrie Spynews.

Sridevi Kapoor a decedat în Emiratele Arabe Unite, în timp ce se afla la nunta nepotului său. Preşedintele Indiei, Ram Nath Kovind, a postat un mesaj pe contul său de Twitter în care a afirmat că vestea l-a şocat.

“Am fost şocat când auzit această veste tragică”, a scris Ram Nath Kovind.

Citeşte şi Lumea filmului este în doliu. A murit un regizor a trei filme din seria James Bond

Este doliu în cinematografie după moartea unui cunoscut regizor. Regizorul, cunoscut pentru filmele “Alfie”, “Educating Rita” şi trei producţii din seria James Bond, a murit la vârsta de 97 de ani, informează BBC.

Lewis Gilbert a fost un gentleman adevărat. A adus o contribuţie importantă la industria britanică de film, precum şi la seria de filme Bond .

Născut la Londra în 1920, Gilbert şi-a început cariera ca actor înainte de a regiza filme de război precum “Reach for the Sky” şi “Carve Her Name with Pride”.

”Am aflat cu mare tristeţe că ne-a părăsit prietenul nostru drag, Lewis Gilbert”, au scris producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli pe site-ul oficial dedicat filmelor cu agentul 007.

Consacrarea a venit în 1966, odată cu ”Alfie”

Atunci a lansat şi cariera actorului Michael Caine. Pelicula a fost nominalizată la mai multe premii Oscar, printre care şi pentru ”cel mai bun film”.

De-a lungul carierei sale de cinci decenii, Gilbert a primit numeroase distincţii, printre care două premii BAFTA pentru comedia ”Educating Rita” (1983), care l-a avut tot pe Caine în rolul principal.

Lewis Gilbert a fost decorat în 1997 cu Ordinul imperiului britanic de către regina Elisabeta a II-a.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top