Connect with us

Vedete

O vezi zilnic la TV, dar sigur nu o recunosti! Cine este vedeta aceasta?

Simona Gherghe este printre cele mai celebre realizatoare TV din Romania. Pe blogul personal, aceasta posteaza din cand in cand amintiri din copilaria sa.

Ea a postat o imagine de pe vremea cand avea doar cativa ani, spunand ca aceasta este prima ei poza color.

„Povestea e asa: o vara la mare, cu parintii. Aveam vreo sapte ani. Tot concediul am batut-o pe mama la cap sa ma lase si pe mine sa fac o poza cu maimuta. Il mai tineti minte pe nenea ala care tipa pe plaja “nu dati banii pe prostii, faceti poze la copii“? Ei, fix ala era. In ultima zi, probabil satula de copilul insistent, i s-a facut mila maica-mii de mine, mi-a dat cativa banuti si m-a trimis la pozar. M-am asezat frumos in fata obiectivului, mi-am pregatit zambetul… Si deodata maimuta se repede la mana mea! Mai exact, isi baga coltii in antebratul stang.

Citeste si: Simona Gherghe, marturie cumplita: „M-a lovit cu pumnul in spate”

Nu stiu cat de clara e rana, in poza asta, e destul de mica. Cert e ca mi-amintesc ca ma durea infiorator. In mod normal, as fi alergat la mama, urland ca din gura de sarpe. Doar ca mi-o cautasem, ma simteam cu musca pe caciula. Eu insistasem sa ma pozez cu bietul animal, epuizat de atata plimbat pe plaja, deshidratat si probabil infometat. Asa ca am strans din dinti, mi-am inghitit lacrimile, ba am avut si puterea sa rad in fata camerei. Urmarea, cearta si morala nu mi le mai amintesc. Insa cred ca e prima mea fotografie color”, a scris Simona Gherghe pe blog.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top