Connect with us
Oana Lis se teme ca sotul ei, Viorel Lis, poate muri daca nu urmeaza tratamentul prescris de medici, insa nu gaseste pastilele necesare.

Vedete

Oana, declaratie socanta despre Viorel Lis: „Poate muri in…”

Viorel Lis se afla intr-o situatie disperata, potrivit spuselor sotiei sale, Oana. Aceasta a afirmat ca fostul primar al Capitalei se simte din ce in ce in mai rau si ca nu gaseste pastile pentru afectiunea acestuia.

Oana se teme ca Viorel ar putea muri daca nu isi continua tratamentul pe care i l-au prescris doctorii.

”Daca nu ia pastilele, poate muri in doua zile. Luna aceasta nu am gasit pastilele, trebuie sa merg la neurolog, la diabetolog, chiar si cum bani, chiar si fara reteta, nu am gasit pastilele. Am gasit la un lant de magazine pastilele si le-au strans de la mai multe. Mi se pare incredibil ca poti sa mori cu banii in mana. I s-a declansat acum un an epilepsia.

Citeste si: RAFUIALA ULUITOARE: Tatal Oanei Lis si-a luat costumul pentru inmormantare. Viorel, catre socrul sau: „Nu ti-e rusine?”

Citeste si: Oana Lis in doliu! A murit cea mai draga persoana din viata ei

Unii doctori au spus ca ar putea avea Alzheimer si mai bine ca are epilepsie, ca nu mai poate evolua ca la un copil. A facut crize de epilepsie, mai ales cand nu stiam ce are. Nu auzisem ca la 70 de ani sa faci epilepsie. Nu imi plac oamenii care se plang”, a spus Oana Lis  la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top