Oana Lis a luat licența! „Gata, am terminat! Sunt și eu cineva” – Ce note a obținut

05.07.2019
Oana Lis a luat licența! „Gata, am terminat! Sunt și eu cineva” – Ce note a obținut

Oana Lis a luat licența.

Soția fostului primar Viorel Lis a anunțat pe pagina ei de Facebook că a devenit psiholog cu acte în regulă. Oana Lis a dat examenul de licență și l-a promovat!

Oana Lis a luat licența! Ce note a obținut

Pe pagina ei de Facebook, Oana Lis a dat vestea cea mare.

„Gataa, am terminat azi examenul de licența. Am luat 8,80 in scris si 10 la oral!!! Sunt super fericita! Si mândra de mine! In sfârșit, sunt si eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis!!! Incantata de cunoștința! Gata, puteți sa ma felicitați, sa ma pupați, alea-alea!”, a scris Oana Lis pe site-ul de socializare.

Oana și Viorel Lis au făcut anunțul la care nimeni nu se mai aștepta: „Nu vreau să o țin în loc”

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, în ciuda faptului că multe persoane din jur credeau că blondina stătea cu el doar pentru banii lui. În ciuda diferenței de vârstă, ei au rămas împreună, iar soția edilului este un mare sprijin, mai ales de când el a început să aibă probleme de sănătate.

Fără să-i pese de ceea ce spun gurile rele despre ea sau despre relația ei cu Viorel Lis, Oana face tot felul de glume pe această temă și reușește să-și mențină pozitivismul. Pe pagina ei de Facebook, blondina ține legătura cu toți fanii ei și scrie și publică fotografii aproape în fiecare zi, iar admiratorii nu întârzie niciodată să apară și să-i transmită mesaje.

S-au cunoscut în anul 1998 și de atunci sunt de nedespărțit. Fostul edil al Capitalei și Oana Lis sunt fericiți împreună și formează unul dintre cele mai glumețe cupluri. „Dacă trăiesc până la 90 de ani, mă voi recăsători”, a declarat el într-o emisiune de televiziune.

Oana s-a apucat de facultate, iar Viorel Lis este extrem de mândru de ea. „A depăşit oanumită treaptă, este foarte deşteaptă. Facultatea a deschis-o, a învăţat-o multe (…) Atât de mult ţin la tine că, dacă ai alege să ai altă viaţă, nu m-aş împotrivi. Nu vreau s-o ţin în loc”, a spus Viorel Lis.