Oana Lis, la un pas de moarte: „Era sa mor…”

07.08.2016
Oana Lis, la un pas de moarte: „Era sa mor…”

Oana Lis a vorbit despre un moment care ii trezeste si acum amintiri neplacute. Sotia fostului primar Viorel Lis a povestit despre cum era sa moara inecata, in urma cu cativa ani.

”Stiu sa inot, dar nu ma arunca in piscina. Sa stii ca era sa mor inecata. De atunci am ramas cu panica de apa. Culmea, era sa mor la nudisti. Si acum vad in fata ochilor ce am vazut atunci daca inchid ochii”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Oana si Viorel Lis formeaza unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din Romania, diferenta de varsta dintre ei fiind de 35 de ani. Oana si-a cunoscut viitorul sot in studentie, in perioada in care facea practica la Primaria Capitalei. In vara anului 2009, dupa circa 12 ani de relatie, Oana si Viorel si-au unit destinele in fata ofiterului starii civile, iar in anul 2011, cei doi s-au casatorit religios.

Citeste si: Oana, declaratie socanta despre Viorel Lis: „Poate muri in…”

Citeste si: Viorel Lis a implinit 72 de ani! Ce surpriza i-a facut Oana

Relatia lor nu a fost lipsita de probleme. In 2012, Oana si-a acuzat sotul ca nu ii este fidel si a anuntat ca vrea sa divorteze. In cele din urma, divortul nu s-a mai produs, iar cei doi sunt si acum impreuna.