Connect with us
Oana Lis, momente dificile alături de Viorel Lis

Vedete

Oana Lis, momente dificile alături de Viorel Lis

Soția fostului edil al Capitalei, Oana Lis, a vorbit despre momentele de cumpănă pe care le-a avut in viață. Oana a declarat în cadrul unei emisiuni tv că s-a gândit chiar să-și pună capăt zilelor.

Soția lui Viorel Lis a vorbit despre motivele care au adus-o într-o asemenea stare dar și despre perioada în care Viorel Lis a fost internat.

Soția fostului primar al Capitalei era complexată de faptul că acumulase multe kilograme și obezitatea o afectase fizic și psihic!

„În primul rând aveam momente când nu mă mai simțeam bine eu cu mine. Aveam momente în care mă gândeam să îmi iau viața. Aveam numai gânduri negre. Era clar că nu sunt bine, deși aparent era o antagonie foarte ciudată, pentru că eu iubesc viața și în același timp ceva din mine nu era mulțumit”, a spus Oana Lis la un post de televiziune, potrivit a1.ro.

Oana Lis a trecut prin momente grele, în urmă cu câteva luni, după ce soțul ei, Viorel Lis, a făcut un accident vascular cerebral. Cei doi au trebuit să îşi ia rămas bun pentru o scurtă perioadă, cât timp fostul edil a fost internat la Spitalul Universitar din Capitală.

Din fericire, starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a îmbunătăţit între timp.

Oana Lis a ajuns la spital cu Viorel Lis

În luna aprilie Oana a ajuns de urgență cu Viorel Lis la un doctor neurolog. “Dimineața mea a început așa….cu Vio la neurolog, pentru că îl cam durea capul… Așa cum am promis la căsătorie…la bine și la greu”, și-a anunțat Oana Lis prietenii virtuali, în aprilie.

Internauții i-au transmis Oanei Lis, care umblă cu crucea soțului în mașină, mesaje prin care îi doresc însănătoșire grabnică fostului primar Viorel Lis.

Oana şi Viorel Lis nu au o situaţie financiară deloc bună. Oana Lis a mărturisit că ea şi Viorel Lis se împrumută pentru a trăi, fostul primar al Capitalei precizând că, în ciuda a ceea ce crede lumea, el nu are bani.

„Eu nu am fost bogat. Lumea spune: cum să fi fost primar şi să nu fii bogat. Eu la ora actuală trăiesc din pensie şi din ajutorul de revoluţionar. Nu mai avem ce să vindem acum. Pe Oana o vând (n.r.- râde). Am avut verighetele băgate la amanet.

Viaţa e scumpă. Banii s-au dus, am trăit din plin. Când s-au dus am mai vândut câte ceva. Pariurile înseamnă ştiinţă acum. Trebuie să ştii exact când una pierde, una vinde meciul. Sâmbătă nu aveam bani şi am luat 350 de lei cu 2 lei”, a declarat Viorel Lis.

Citește și Viorel Lis, la prima apariție publică de la externare. Cum arată acum fostul primar

„Trebuia să îi dai banii unui prieten”, a precizat Oana, semn că ea şi Viorel Lis au nevoie să se împrumute pentru a trăi.

Viorel Lis a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. Fostul primar al Capitalei a suferit, recent, o operaţie de colecist la Spitalul Floreasca. Intervenţia i-a salvat viaţa, cum el însuşi a recunoscut, dar Viorel Lis nu a scăpat de tot de probleme.

El a ajuns din nou la spital după Revelion. De când a fost operat, soţul Oanei Lis a slăbit nu mai puţin de 12 kilograme, el fiind obligat să ţină regim. Are voie să mănânce doar carne de pui şi câteva produse lactate.

1 Comment

1 Comment

  1. adriana

    2018-07-03T12:54:40+03:00 at 12:54

    Dar oana de ce nu se duce la munca?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top