Connect with us
Oana Lis se laudă pe Facebook că nu a consumat alcool de 7 zile

Vedete

Oana Lis se laudă pe Facebook: nu a consumat alcool de 7 zile

Nu există zi în care soţia fostului primar al Bucureştiului, Oana Lis, să nu şocheze cu ceva.

Vedeta a postat pe Facebook un text în care îşi anunţă fanii şi prietenii că nu a mai băut de 7 zile. Soţia lui Viorel Lis nu specifică exact la ce băutură se referă, iar cârcotaşii au taxat-o imediat.

Mesajul a apărut astăzi pe pagina ei de Facebook: „Sunt Oana și n-am băut de 7 zile…până azi!😜”. În ultimele luni, Viorel şi Oana Lis s-au certat des din cauza problemelor femeii cu alcoolul.

Viorel a încercat să o convingă să renunţe la băutură, iar astăzi femeia se laudă că a reuşit o performanţă notabilă.

Cine sunt Oana şi Viorel Lis

Oana Lis a devenit vedetă după ce s-a căsătorit cu fostul primar al Capitalei, Viorel Lis. Bărbatul în vârstă de 72 de ani născut în Zărneşti, judeţul Braşov, a fost primar între 16 ianuarie 1997- 13 noiembrie 1998, după ce Victor Ciorbea a devenit premierul României şi apoi în perioada 13 noiembrie 1998- 26 iunie 2000.

CITEŞTE ŞI: Oana Lis: „M-aș apuca de videochat, dar…”

Lis a demisionat din PNŢCD şi şi-a fondat un partid denumit Noua Generaţie. În ultimii ani, Viorel Lis a apărut tot mai mult în presă din cauza relaţiei pe care o are cu Oana, care e cu 37 mai tânără decât el. Cei fac deliciul emisiunilor de tip tabloid de la posturile comerciale de televiziune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top