Connect with us
Oana Lis trece prin momente triste: "Nu aveți idee câtă durere e adunată în sufletul meu"

Vedete

Oana Lis trece prin momente triste: „Nu aveți idee câtă durere e adunată în sufletul meu”

Oana Lis, soția fostului prima Viorel Lis, trece prin momente dificile. Chiar dacă nu a fost suficient de explicită, soția lui Viorel Lis a împărtățit tristețea din sufletul ei cu prietenii virtuali.

Oana Lis a postat un mesaj trist pe pagina sa de socializare.

„Voi n aveți idee câta durere e adunata in sufletul meu . De la trădarea „familiei”,iubire călcată in picioare, sentimente pure distruse etc…). Si totuși de cele mai multe ori zâmbesc…am puterea sa zâmbesc. Mda,se pare ca pe mine necazurile nu ma opresc din drum. Cad ..dar ma ridic cat mai repede si imi pun zâmbetul pe fatza. Si ma uit înapoi doar sa mi aduc aminte de unde am plecat si cine mi-a călcat sufletul in picioare o data ca niciodată…,” scrie vedeta pe Facebook.

În urmă cu câteva zile, Oana Lis a povestit că nu trece printr-o perioadă extrem de bună.

Sotia fostului primar al Bucurestiului este depresiva si sta ore in sir inchisa in casa. Mai mult decat atat, ea are si atacuri de panica.

”Da, acum am iesit dupa 15 ore din casa, mi-a fost rau si nu am putut sa ies din casa. Iau antidepresive. Aveam momente cand nu puteam sa dorm. De multe ori, cu masca unui zambet, poate ca se ascunde o suferinta, iar de multe ori nu mai fac fata la atacurile de panica. De multe ori, nu stiu daca este atac de panica sau o durere inchipuita. Pentru ca am baut un pahar de sampanie la un eveniment, mi-a fost foarte rau. Prefer sa iau pastile decat sa beau, iti dau o stare mult mai bine”, a dezvaluit Oana Lis la Antena Stars.

Sotia lui Viorel Lis a mai marturisit ca libidoul i-a scazut si ca nu mai are pofta de mancare.”Nu mai pot sa mananc. Nu mai pot! Am tinut o dieta, mi-a scazut libidoul. Nu am mai facut sex de doua luni”, a mai spus Oana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top