Connect with us
Oana Radu a fost cerută în căsătorie la 6 luni de la moartea iubitului

Vedete

Oana Radu a slăbit după ce ajunsese la 104 kg. Care este rețeta succesului ei

Oana Radu a reușit să slăbească din nou, chiar dacă trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Iubitul artistei s-a stins cu puțin timp în urmă, însă Oana nu s-a lăsat doborâtă și a găsit puterea să dea jos 30 de kilograme în 50 de zile, după cum povestește chiar ea.

Oana Radu a slăbit din nou, după ce ajunsese la 104 kilograme

Artista a trecut prin clipe de coșmar cu doar câteva luni în urmă când iubitul ei s-a stins din viață după ce a suferit arsuri foarte mari. Oana a început să aibă atacuri de panică și să se neglijeze complet. Așa a ajuns să cântărească nici mai mult nici mai puțin de 104 kilograme.

Într-o filmare postată pe un site personal, Oana Radu povestește cu sinceritate cum a trecut prin toată drama și ce a motivat-o să încerce din nou să slăbească. Totodată a povestit cât de mult a afectat-o neglijența față de propria persoană și cum a pierdut din această cauză pe plan profesional.

Oana Radu a reusit sa slabeasca din nou. sursa foto: instagram

Oana Radu a reusit sa slabeasca din nou. sursa foto: instagram

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare.

Orice însemna mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă. Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a povestit Oana Radu.

Acum artista a slăbit și are 74 de kilograme, dar nu vrea să se oprească aici. Va continua drumul spre un trup de invidiat, cu o dietă pe care a invetat-o chiar ea.

Citește și: Oana Radu, mesaj sfâșietor după pierderea iubitului ei

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top