Connect with us
Oana Radu nu ar merge sub nicio formă la Survivor. Ce spune despre emisiune

Vedete

Oana Radu nu ar merge sub nicio formă la Survivor. Ce spune despre emisiune

Oana Radu a declarat recent, într-o emisiune tv, că nu ar merge niciodată la Survivor. Deși aproape orice vedetă din România ar vrea să își încerce limitele în cadrula cestie competiții, iată că sunt și celebrități care nu oncep să meargă într-un astel de loc.

Oana Radu a spus clar de ce nu ar vrea să meargă la Survivor

Artista a declarat la televizor că nu ar fi în stare să treacă de obstacole, mai ales pentru că multe trasee sunt în apă și ea nu știe să înoate. Deși în ultima vreme forma ei fizică s-a transformat într-un mod excepțional, se pare totuși că Oana nu are rezistența necesară pentru a participa la o astfel de emisiune.

Oana Radu a spus că i-ar fi foarte greu să meargă pe traseu și nu ar vrea ca toți ceilalți colegi să o considere slabă și să o condamne pentru că nu aduce puncte. Ea a spus clar că nu se vede într-o astfel de competiție.

„Chestia care mie mi s-ar părea, personal, cel mai greu de suportat este că nu știu să înot. Eu am rezistență fizică pentru că am ajuns, datorită lui Cătălin, să mă antrenez o oră, poate două, să alerg, să merg pe bicicletă timp îndelungat, să nu obosesc, dar nu am viteză.

Deci, practic, n-am combustibilul ăla deocamdată. Și nu știu să înot, nu m-aș duce. Mi-e frică de apă. Eu nu am curaj să mă arunc pe spate în pat. Să dea toți vina pe mine: ‘nu ești în stare să aduci puncte! Ești cea mai proastă!’”, a povestit Oana Radu într-o emisiune tv.

Artista a vorbit și despre o serie de intervenții chirurgicale pe care intenționează să le facă în perioada următoare, având în vedere că a slbăbit foarte multe kilograme. Oana Radu vrea să își ridice sânii și să facă o abdomenoplastie cât mai curând, pentru a elimina pielea lăsată.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top